WorldAidsDay Galan 2013 – del 1 – lördag

Vilken helg jag varit med om!

Åkte upp tidigt lördag morgon med tåget till Stockholm och promenerade till Rica Hotel på Kungsgatan där alla skulle bo.

Piffas till inför sponsormingel

Så fort jag checkat in och ställt av väskan på hotellrummet (som var så välkomnande md champagne, jordgubbar, röda rosor och annat lull-lull!) och hängt upp paljettkläderna på galgar så gick jag ner till ett konferensrum där Annelie ordnat med alla tänkbara kompetenser och härliga personer som man behöver för att piffas till. Dessutom var det en mysig miljö med levande ljus, kristallkronor, soft musik och självklart en fantastisk stämning! Alla som kom in i rummet måste ha känt värmen och glädjen från alla som var där.

valkomnande-rica-hotell

Nageluppbyggnad

Jag började med att göra naglar! Det var typ 20 år sedan sist så det var otroligt lyxigt att få ha fantastiska naglar igen. Jag biter ju normalt på mina, men nu är det inte så lätt. Det är ganska kraftiga naglar jag har nu 😀 Och snygga!

naglar-world-aids-day-galan

Hårstyling

Inför kvällens galamingel för sponsorer fixade Mimmi till en tuff frisyr som jag själv troligen kommer försöka få till igen.

Sen var det klart med piffning för idag.

styling-har-world-aids-day-galan

Ballongsläpp Hötorget

Iväg med de andra till Hötorget för att möta upp Peter Englund och alla de andra som samlats där för att se 1000 st ballonger stiga mot skyn. Det var en symbolisk handling för att de som försvann. Du kan se bilder och en liten men väldigt magisk film på WorldAidsDay galans hemsida.

ballongslapp-world-aids-day-galan-2013

Sponsormingel

I Ricas matsal var det från kl. 15 vackert uppdukat med härlig mingelmat. Sponsorer, artister och volontärer minglade under många timmar. Några av de jag pratade med var Simon Leisjö, Alexander Erwik, Jennie van Hahn Dorsche, Susie Päiväränta, Getty Domein, Erica och Joakim från Toyota samt Mathias och Ulf från Mediahus.

Senare på natten drog vi vidare till Golden Hits och dansade i många timmar innan det var dags att krypa ner mellan lakanen för att försöka få några timmars sömn.

Berättar om själva galadagen i ett nytt inlägg lite senare!

Publicerat:

i:

Vädret

Ourique, PT
14°
Växlande molnighet
06:1520:44 WEST
MånTisOnsTorFre
29°C / 10°C
33°C / 13°C
34°C / 14°C
34°C / 14°C
33°C / 14°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.