World Aids Day Galan – del 2 – söndag

World Aids Day infaller den 1/12 varje år och är ett tillfälle att enas i kampen mot HIV och att ge support till de drabbade och skänka en tanke till dom som försvann. I år är temat Ungdomar och säker sex och förmånstagare är RFSL Ungdom och RSFU.

Du kan läsa del 1 (om lördagen) först om du vill.

Vaknade tidigt trots att det blev väldigt sent kvällen innan, troligen av hög förväntan på dagen och kvällen. Hotellfrukost är alltid gott och Rica serverade en fin frukost med många alternativ, fast jag tog bara te och väldigt mycket frukt. Hade fint sällskap av Mita och när vi ätit upp vår mat promenerade vi till Hamburger Börs för att hjälpa till med allt möjligt som behövde göras.

Piffning inför galan

Fransförlängning

Kl. 13 hade jag en tid i piffrummet för att få fransförlängning! Passade ju väldigt bra eftersom jag knappt har några fransar, eller i alla fall är de väldigt korta. Nu är de långa och svarta, lyxigt!

Hårstyling

Direkt efter att jag slumrat i 1,5 timme under fransstylistens arbete var det dags att få hårstyling igen. Allt bakåtkammat kändes inte riktigt bra, men alla i piffrummet tyckte det var snyggt så jag tänkte att det nog bara var jag som var ovan. Men faktum är att jag inte kände mig bekväm på hela kvällen p.g.a. frisyren. Nu vet jag det och ska styra lite mer själv nästa gång.

Makeup

Jag sminkar mig aldrig. Faktiskt aldrig över huvudtaget numera. Inte i lördags heller då vi hade sponsorminglet. Men inför galan tyckte jag det var roligt att låta mig sminkas, särskilt eftersom jag nu också har fina fransar. Får kanske skaffa mindre framträdande glasögon om jag ska sminka mig igen.

Kläderna

Peter Englund (DiamondDogs och mannen bakom World Aids Day galan) stylade mig inför galan. Men omständigheter gjorde att det blev så att jag hade på mig de kläderna på lördagens mingel istället. Så för kvällens gala blev det istället en paljettklänning med guldpaljetter och en svart kavaj. Nästan alla tjejer på galan hade något med paljetter, så det kändes som jag smälte in. Det var även en annan kvinna som hade samma klänning som jag, fast hennes var i silver. Jag tyckte inte kavajen var riktigt rätt till klänningen, hade tänkt försöka lösa en annan under helgen men hann helt enkelt inte.

Här är jag och Jennie Hahn von Dorsche vid pressfotoväggen, dock är det ingen riktig kamera så kvaliteten är som den är 😀 och så syns ju inte skorna heller, men de har du kanske sett i tidigare inlägg

Goodiebag & Fotoväggen

När alla gäster anlände var mitt uppdrag att stå och bevaka att ingen tog någon Goodiebag, de var alla placerade i entrén och därmed lättillgängligt. När jag stod där så var jag väldigt nära fotoväggen och kunde spana in hur det där gick till egentligen. Det var en PR-person som plockade ut de intressanta att fota ur mängden ankommande gäster, vilken otrolig koll han hade på vilka som var intressanta för media av olika slag. Jag kände inte igen en tredjedel av kändisarna…

Så här såg min arbetshörna ut.  Juligt och fint!

Middag och show

Jag satt och åt tillsammans med Jennie, som är på bilden ovan tillsammans med mig, och Roger Adolfsson som arbetar på Spotify med tjänsten ”Browse”. Den hade jag helt missat så det var roligt att höra mer om den. Roger var även en helt ny bekantskap för mig så det blev en intressant middag!

Maten var jättegod och jag hade inte beställt någon specialmat utan tänkte att jag vill prova och se hur min kropp klarar av att hantera det som serveras nu när jag rensat kroppen under en så lång tid. Det gick utmärkt! Fick inte ens en laktosreaktion faktiskt!

Maten

mat world aids day galan 2013

Behöver jag säga nåt annat än att den var mumma? Fantastiskt imponerad över hur otroligt vällagad och varm den var (var ju typ 400 gäster på plats) och med de detaljerade smakerna så måste jag nog säga att förrätten och huvudrätten var något av det godaste jag ätit.

Desserten matchade inte riktigt för den kändes inte lika lyxig som det andra, men den var god också så klart. Men inte lika god.

Underhållningen

John Houdi stod för underhållningen under middagen, han var riktigt duktig och rolig, men jag gillar egentligen inte trollerier så jag tyckte det blev lite för mkt av den varan.

Efter middagen började showen! Massor av musik, vackra kläder, duktiga artister i en salig blandning av moll och dur. Dessvärre missade jag stora delar av showen för jag behövde stå i foajén och dela ut goodiebags till publik som valde att gå hem före showens slut.

När klockan närmade sig halv två var mina fötter som två stora stockar och jag var ordentligt trött. Så taxi tillbaka till hotellet för att sova när många av mina vänner valde att festa en natt till.

På WorldAidsDayGalan.se kommer det snart att finnas massor av bilder att njuta av!

Publicerat:

i:

Vädret

Ourique, PT
12°
Soligt
06:5920:06 WEST
SönMånTisOnsTor
29°C / 11°C
29°C / 10°C
29°C / 10°C
27°C / 11°C
26°C / 11°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.