Hittat ytterligare en pärla på Västkusten

Hittat ytterligare en pärla på Västkusten

Återigen har vi hittat en pärla på Västkusten, vi snackar om Bohus Malmön. 

Vi har träffat ett par som också bor mycket i sin husbil, så vi hälsade på dem här på Bohus Malmön där de jobbar hela sommaren. En kostnadsfri och snabb färja tog oss över vattnet. Sen trängde vi in FrankieBoy vid Konsum med visst stönande hos medtrafikanter som fick vänta lite på att vi skulle parkera klart, men nöden har ingen lag. Vi behövde ostbågar!

Här har vi cyklat, badat, snackat, jobbat, spelat spel och bara varit. Ett par härliga dygn i en väldigt varierad och vacker natur. Väldigt glada att Anette kunde vägleda oss på ön och visa ställen vi annars helt garanterat hade missat.

 

Bohus malmön

Bohus malmön

Bohus malmön

Bohus malmön

Bohus Malmön

Bohus Malmön

Idag drar vi vidare och hoppas vi hittar ytterligare pärlor. Blir mycket arbete idag också, så det blir inte så mycket tid för att upptäcka något just idag, men det finns många härliga upptäckardagar framför oss!

Observera, det är campingförbud på hela ön, vi stod som gäster på privat mark.

/Anna

Publicerat:

i:

14 svar till “Hittat ytterligare en pärla på Västkusten”

 1. Åh vilka underbara bilder, du lägger ut, nu triggade du min reselust igen, och att åka till Bohus Malmös, har velat åka dit länge.. det får bli en trip dit innan sommaren är slut. Ett härligt tips är också Lysekil om ni inte varit där. Kram

  • Härligt att du triggas av att upptäcka och uppleva mer när du besöker vår blogg! Japp, Lysekil är på vår ”to-do” också.

  • Tack! Det finns dock ingen camping el. ställplats på ön. Men lite fricamping kan en hitta. Vi stod ju hos vänner 🙂

 2. Västkusten är bäst, synd att det ligger så långt ifrån där jag bor. Har dock varit i Grebbestad ett par gånger och den byn / staden gillar jag.
  Nu är mitt namn och webbplatsadress sparad, tack säger min late ägare..?

  • Ja det är fantastiskt på västkusten! Bra att det funkar nu, tack för påminnelsen

 3. Kul att ni kom förbi?Vi fick se er fina bil och även tjöta av oss! Rulla lugnt, så håller vi koll på varandra senare i höst, vore kul att sammanstråla på sydligare nejder☀️?Ta hand om er❤️?

 4. Vill påminna om att det är camping förbud på hela ön. Väldigt tråkigt att läsa en sådant här inlägg!

  • Tack för din kommentar Carl. Du har helt rätt. Vi stod på privat mark som gäster, så vi campade inte olovligt. Har uppdaterat inlägget för att förtydliga!

Translate »