Högsta betyg för The boss!

Idag känns det som om jag söp skallen i bitar i går, rent ut sagt. Ändå drack jag bara två glas vin på hela kvällen. Huvudvärk fick jag så fort vi lämnade restaurangen, och den höll i sig tills idag på förmiddagen, jag tror det delvis berodde på att jag har slarvat bort mina solglasögon, så jag gick och kisade hela dagen. Sen är det ju sånt jävla surr i stan! Jag har blivit en riktig lantis!

En sån härlig kväll!!! Middag på restaurang i goda vänners sällskap, se på människor och bara vara. Så började vi eftermiddagen i Götet. En promenad nerför Avenyn, tog en glass och gick i sakta mak tillsammans med resten av alla förväntansfulla mot Ullevi.

(PS bilderna är tagna med min mobil, vågade inte ha med mig kameran ifall vakterna skulle beslagta den)

Väl på plats upptäckte vi vilka fantastiskt bra platser vi fått! Tack U!!! Dessutom så kan ni här se att vi inte var ensamma ;). Det var mååånga händer i luften på de flesta låtar. Kanske du kan se någon du känner? 🙂

Det är självklart svårt att få en uppfatttning om hur en konsert är genom att kolla på bilder, men här får du en till, som jag tog lite senare under kvällen. Jag kan inte sluta förvånas över hur han kan hålla igång i tre timmar med sånt tryck hela tiden! Helt suverän konsert! Saknade en och annan ballad, men han hade nog ersatt dem med vissa hyllningslåtar som han spelade eftersom det var ”Happy fourth”.

Läs gärna mer om konserten i nätupplagan av GP.

Publicerat:

i:

10 svar till ”Högsta betyg för The boss!”

 1. Profilbild för Uffematten

  DET måste ha varit en upplevelse!!! Lite avundsjuk blir man allt 🙂

 2. Profilbild för annette

  Verkar ha varit en toppenkväll, och ännu bättre kanske det blir idag för Du har en sak att hämta hos mej!

  Kramen //annette

 3. Profilbild för huga

  herre vad mycket folk!! jag blir alltid lika förundrad…sååå bra är han ju inte, men det är ju vad jag tycker! jag var ut på en liten festival i helgen där EMD spelade, det är grabbar av choklad det 😀 dansvänligt är det åxå 😉 men huvudsaken du är nöjd 🙂

 4. Profilbild för Lotta

  Tack för din kommentar i min blogg. Ska allt kolla runt i din med. Kul med en djurfantast till. Blir avis på att du var på Ullevi//Lotta

 5. Profilbild för Annica

  Måste ha varit en härlig upplevelse! The boss -live…det är nästan så jag blir lite avis trots att jag INTE är en springsteen-fan

  Kram Annica

 6. Profilbild för Annica

  Haha…satt och kliade mig lite i huvudet och tänkte att nu sjutton börjar jag bli senil..jag kommer inte ihåg någon kaka… *fniss*

  Jag får kolla in det senare!

  Kram Annica

 7. Profilbild för Erica

  Vilken härlig dag/kväll! Jag följer dig från Stockholms skärgård ska du veta.
  Skepp O´hoj!

 8. Profilbild för Anna

  Uffematten – ja det var en upplevelse för livet!
  Annette – tackar och bugar och bockar!
  Huga – jo SÅÅ bra är han, även om man inte skulle gilla hans musik (av någon oförklarig anledning) så kan man inte låta bli att tycka att han är en fantastisk scenartist. EMD är inte fel att se på 🙂
  Lotta – välkommen!
  Annica – Jo, det var det verkligen! Kom igen med ett recept nu.. Hihi visst kan det bli tokigt ibland.
  Erica – Jag följer dig med, vettdu!

 9. Profilbild för Hanneles paradis

  Härligt, tyvärr orkade jag inte gå på stan på kvällen och lyssna och se på folk, såg Bruce 1981.

 10. Profilbild för Lotten

  Coolt! Nästan så jag blir avis. Fast vi var på The Ark samma kväll:-D
  Kram

Vädret

Ourique, PT
Växlande molnighet
06:1920:39 WEST
MånTisOnsTorFre
21°C / 10°C
22°C / 10°C
23°C / 8°C
25°C / 9°C
27°C / 10°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.