När det kom lite regn i torsdags kändes det viktigt att dokumentera!

Det var nästan som när det kommer snö i maj eller är 18 grader varmt i november i Sverige. Väldigt oväntat och overkligt. Intressant att jag redan blivit så van vid sol och värme att när det kommer lite regn så är det något jag tycker är häftigt.

Men det var inte särskilt mycket som kom, så jag kunde inte hoppa över vattningen av de stora majsplantorna, men resten fick faktiskt nöja sig med regnet den dagen. Sen kom det ganska mycket regn på natten mellan torsdag och fredag också.

Regn på de mindre majsplantorna
Gillar kontrasten mot det mörka gröna
Vacker fetbladsblomning, ser du hjärtformen?
Cantaloupe plantorna stortrivs i sol och regn.
Vattnet ger ett grått skimmer även över plantorna
Regnbeviset 😀

Roligt med lite annat ljus i bilderna, men jag fick snabba mig för snart var solen framme igen.