Hoppla, det kom nåt blött uppifrån!

Hoppla, det kom nåt blött uppifrån!

När det kom lite regn i torsdags kändes det viktigt att dokumentera!

Det var nästan som när det kommer snö i maj eller är 18 grader varmt i november i Sverige. Väldigt oväntat och overkligt. Intressant att jag redan blivit så van vid sol och värme att när det kommer lite regn så är det något jag tycker är häftigt.

Men det var inte särskilt mycket som kom, så jag kunde inte hoppa över vattningen av de stora majsplantorna, men resten fick faktiskt nöja sig med regnet den dagen. Sen kom det ganska mycket regn på natten mellan torsdag och fredag också.

Regn på de mindre majsplantorna
Gillar kontrasten mot det mörka gröna
Vacker fetbladsblomning, ser du hjärtformen?
Cantaloupe plantorna stortrivs i sol och regn.
Vattnet ger ett grått skimmer även över plantorna
Regnbeviset 😀

Roligt med lite annat ljus i bilderna, men jag fick snabba mig för snart var solen framme igen.

Publicerat:

i:

8 svar till “Hoppla, det kom nåt blött uppifrån!”

  1. 74 mm på ett ett par timmar är inte helt vanligt vilket föll förra veckan i Valla/Katrineholm ????

  2. Både vårt förra ställe och nuvarande är platser där det regnar lite. Så jag får nog samma reaktion som du. Inte minst för att det är helt omöjligt att gräva här när det är torrt.
    Så jag tar gärna en rejäl regnskur ett par gånger i veckan 🙂

    Förresten, trots att jag kryssar i att namn ska sparas fungerar det inte. Försvann när du flyttade bloggen.

Translate »