gästbloggen avslutas idag

Idag är sista inlägget publicerat i Alingsås Tidning

Idag avslutas min gästbloggsvecka på Alingsås Tidning om förändringar och huvudrubriken ”Något måste hända”. Idag publicerades det sista av sju inlägg!

För mig är det viktigt att göra mina uppdrag, oavsett karaktär, helhjärtat och gå in med hull och hår. Liksom allt eller inget, jag har ägnat många timmar åt att skriva de här inläggen och verkligen gjort allt jag kan för att nå ut med hur det är att drivas av förändringar. Det har varit utmanande, uttömmande, begränsande, spännande och roligt att skriva denna artikelserie.

Utmanande – därför jag inte har skrivit en bloggserie tidigare. Att först hitta den röda tråden och sedan hålla sig till den, att inte göra utsvävningar och låta fantasin flöda fritt. Att ha en ram att hålla mig till.

Uttömmande – för jag har försökt vara så ärlig som möjligt och bjuda på mina tankar utan hämningar. Jag är transparent med det mesta jag gör, men den här artikelserien kom väldigt nära mig och det kändes när jag skrev att jag faktiskt berörde min innersta kärna väldigt mycket.

Begränsande – jag fick inte skriva så mycket som jag ville. Max 1500 tecken på första inlägget (som publicerades i den fysiska tidningen) och sedan max 2000 tecken för de resterande 6 artiklarna. När man brinner för det man skriver om så är det väldigt svårt att begränsa sig. Tycker jag. När jag skrivit ner allt jag ville skriva fick jag halvera många av mina artiklar. Skala av och ändå behålla det jag ville förmedla. Otroligt lärorikt!

Spännande – hur skulle det mottas av läsarna? Skulle jag återigen idiotförklaras för att jag inte är som alla andra och för att jag följer min drivkraft för förändringar? Eller skulle jag hitta fler likasinnade? Skulle artikelserien öppna upp för nya dialoger och insikter? Vad händer när man syns i lokaltidningens onlineversion i en hel vecka?

Roligt – detta har varit en helt ny sak för mig att göra. Även om jag känner mig som en van bloggare har jag inte bloggat på det sättet tidigare.

Jag kan nu också klicka i en checkruta på min bucketlist. Att bli publicerad 🙂

≫ Här kan du läsa alla mina 7 inlägg på Alingsås Tidning och jag blir jätteglad för all feedback!

Publicerat:

i:

6 svar till ”Idag är sista inlägget publicerat i Alingsås Tidning”

 1. Profilbild för Lina

  Det låter som en riktigt rolig utmaning. Heja dig!’

  1. Profilbild för webbtanten
   webbtanten

   Tack!

 2. Profilbild för Linda Brolin

  Vad spännande det låter. Att utmana sig kan många gånger vara både roligt och spännande. Nu blev jag nyfiken på dina artiklar. Får ägna en del av dagen och läsa dom.

  Trevlig söndag.

  1. Profilbild för webbtanten
   webbtanten

   Hoppas det blir en intressant läsning 🙂 Detsamma önskar jag dig!

 3. Profilbild för Helena Roth

  Just det där med att tvingas in i ett visst format av något slag, som t ex antal tecken/ord, det är verkligen intressant och ofta svårt. Men kill your darlings är ju ett talesätt av en anledning, ofta blir det ju bra!

  1. Profilbild för webbtanten
   webbtanten

   Ja jag tycker iaf det blev bra 🙂

Vädret

Ourique, PT
26°
Soligt
06:1020:56 WEST
TisOnsTorFreLör
24°C / 14°C
22°C / 14°C
24°C / 12°C
30°C / 14°C
35°C / 16°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.