Intervju med mig inför WebCoast

Snart är det dags för WebCoast – den fantastiska konferensen för oss webbnördar och alla ni andra som är nyfikna på att lära er mer om hur man kan utnyttja det fantastiska verktyg som internet är.

Som webbansvarig blev jag intervjuad av projektledaren Maria Gustafsson, Miku. Den intervjun är idag publicerad på WebCoasts webbplats.

På WebCoast kan du på ett enkelt sätt ta del av det senaste inom digital kommunikation. Man får tips och idéer på hur man själv ska kunna arbeta med olika verktyg. Spännvidden är fantastiskt under en sådan här konferens. Det som är så fantastiskt och unikt är att det är deltagarna som gör konferensen! Det är inte ett färdigt föreläsningsprogram, utan på fredag kväll börjar folk skriva upp sig på en tavla med vad de vill prata om, om man vill! Man avsätter en viss tid och ett rum för sin ”session”. På lördag förmiddag när man ska välja vad man vill lyssna till, diskutera om, inspireras av så har man många olika rum att välja emellan. Alla med olika kärnämnen och rubriker.

WebCoast är inte en konferens där du efteråt suckar över oinspirerande föreläsare, utan det är en konferens där du troligen behöver en hel del tid att sortera och smälta alla fantastiska intryck, din nya kunskap och alla dina nya kontakter.

Det finns massor av intervjuer på sajten, ta dig dit och läs och inspireras! Hoppas vi ses i Göteborg 18-20 mars!

 

Publicerat:

i:

Vädret

Ourique, PT
18°
Växlande molnighet
06:1820:40 WEST
OnsTorFreLörSön
24°C / 8°C
27°C / 9°C
29°C / 10°C
29°C / 12°C
30°C / 12°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.