Anna Forsberg i gott prat podd

Jag är intervjuad i podden Gott Prat!

En mulen och blåsig dag blev jag intervjuad av Maria som driver podden Gott Prat, podden där vi som intervjuas får prata till punkt. 

I vårt samtal pratar vi mycket om hur jag driver och arbetar i mitt företag VimleWebb och vad som gör mitt företagande framgångsrikt. Men också om bloggandet, omvälvande upplevelser och livets mening.

Avslappnad, trygg och väldigt bekväm

Att bli intervjuad är inte en situation jag vanligen befinner mig i, så jag kände mig rätt nervös och obekväm i tanken först. Men jag känner Maria sedan flera år och vet att hon gärna lyssnar samt har ett inkluderande och omvårdande sätt. Jag hade också lyssnat på en del av de tidigare avsnitten och förstod att jag inte skulle hamna i ett läge där jag kände mig pressad. Alls.

Vi satt i baksätet på Marias bil, på den ganska öde parkeringen vid Skatås. Bara Maria och jag samt immiga bilrutor! Jag kände mig bekväm och totalt trygg. Maria var väldig tydlig med hur det gick till, vad jag skulle tänka på och att om jag sa något som kändes fel så skulle jag bara säga ”omtagning”, andas lite och sedan börja om. Det var aldrig någon känsla av stress eller utlämnande. Bara roligt!

Gott Prat är en av poddarna som har inspirerat mig till intervjuserien jag gjorde för 3 år sedan här på bloggen under taggen ”6 frågor om webben” så det är jätteroligt att få vara en del av Gott Prat.

Lyssna på vårt fina samtal

Jag blir faktiskt rörd själv när jag lyssnar. Maria lyckas få fram många sidor hos mig som jag själv tycker om, både personligt och i mitt företagande. Tack Maria!

Klicka på ”play-knappen” nedan för att lyssna direkt i webbläsaren. Eller så kan du lyssna på podden vi iTunes också!

 

Publicerat:

i:

,

6 svar till ”Jag är intervjuad i podden Gott Prat!”

 1. Profilbild för Maria Björkman

  Det ska jag absolut lyssna på, Anna! Det poppar upp så mycket poddar, jag testar en del ett par avsnitt och sen avgör jag om jag ska fortsätta. Det är som med bliggar, böcker och mycket annat – det finns en sån uppsjö att jag bestämt mig för att nöja mig bara med det som jag tycker är bäst.

  Kul att få ett nytt podtips, och också på köpet få lyssna till dig!

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Vad roligt att du vill lyssna! Ja det är svårt att välja bland alla poddar. Jag försöker lyssna till vissa utvalda avnitt när jag åker tåg eller är ute och går.

 2. Profilbild för Charlotte

  Eftersom jag själv har en podd, 100%-podden, så kan jag verkligen relatera till vad du skriver. Hur ska jag skapa en situation där den jag samtalar med känner sig trygg och fri? I mitt bagage har jag många år som intervjuare (journalist) och dessutom har jag tränat närvaro under en ungefär 20 år lång inre resa som fortfarande pågår. Det tar jag med mig till samtalen, där jag möter personerna utifrån min nyfikenhet.

  Jag vill också att avsnitten ska bli lagom långa, så de ligger mellan 35-45 minuter… Här är en länk som gör att du kan botanisera bland avsnitten (finns sammanlagt ungefär 75, varav ungefär tio på engelska). https://www.charlottecronquist.org/100/

  Värme Charlotte

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Tack Charlotte! Vad tyckte du om den här podden/poddavsnittet? Hade varit roligt att få höra lite feedback av någon så erfaren som du.

 3. […] Att faktiskt ta mig en funderare på detta kändes viktigt. Det är helt egoistiska tankar och önskemål. Saker JAG vill uppleva och få ut av livet. I det stora men framför allt i det lilla. Jag anser ju att meningen med livet är att uppleva det, som jag beskriver tydligare i intervjun med mig. […]

 4. […] Maria fokuserar på att intervjua intressanta människor. Jag har själv fått äran att bli intervjuad […]

Vädret

Ourique, PT
Växlande molnighet
06:1920:39 WEST
MånTisOnsTorFre
21°C / 10°C
22°C / 10°C
23°C / 8°C
25°C / 9°C
27°C / 10°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.