Jag packar…

… CD-skivor i mängder. Vi har sålt över 200 st. på Tradera och ska sälja ungefär lika många till, så jag har lite annat att stå i just nu. Snart syns vi igen!

Publicerat:

i:

11 svar till “Jag packar…”

 1. Uschiannameja! Nu får jag ju lite dåligt samvete… Här ligger massor av grejer överallt som borde antingen till tippen eller loppis eller (varför inte?) tradera…
  Men – det får bli en annan dag :-)!
  Kramen!

 2. Tack för tips om auktion, men jag hinner nog inte det tyvärr, även om det varit kul. Full rulle här minst sagt med en hel del resande i jobbet. Jag som bara vill vara hemma hos mina små gullledjur! KRAM

 3. god morgon och hej! Tack för länken och tipset om bildredigeringshjälp, det skall jag använda! naturfoto låter jättekul, var det för jönköpings högskola också?

  Sälja saker på Tradera har blivit lite av en noja för mig också, men så skönt att bli av med en massa saker som bara ligger och tar plats, och bra att någon annan kan få användning av det.
  Skivor tycker jag däremot var svårsålt, men det kan kanske bero urvalet???

  Lycka till med affärerna!
  Lotta

 4. Oj, vad skivor ni har. eller kanske ska skriva haft! 😉

  Hoppas försäljningen går bra!
  (jag ska bättra mig på den fronten… också!) *s*

  Kram Stina

 5. Hoppas du får en härlig helg!
  Angående filmen så har vi inte hyrt den än, men jag tror att den kan vara bra om man gillar relationsdraman.
  kram!

 6. Hej Anna! Gu vad dålig jag är på att lämna kommentarer nu för tiden *skäms* men jag har inte glömt dig bara så du vet! Vad du är igång för fullt, vad gott att bli av med en massa CD-skivor, det är så skönt att rensa. Kul att du är igång med digital bildbehandlings-kursen, kan tänka mig att det är både kul å lärorikt. Massor med kramar till dig, Roger och nassegrisarna!
  ~Josefine

Translate »