Jo jag älskar julen.. men..

.. jag längtar ändå till våren, när det är dags att få börja odla igen. Det är en nyupptäckt hobby för mig, så jag vill försöka testa lite nytt till våren. Det blir ju första våren som vi bor här. Förra våren flyttade vi hit och startade firman samtidigt, så tiden räckte lixom inte riktigt till allt man ville. Det är i alla fall lite somrigt att titta på bilder från förra året.. så ni får med en liten titt.

Publicerat:

i:

Ett svar till ”Jo jag älskar julen.. men..”

  1. Profilbild för Stina
    Stina

    Och jag är här för att önska dig en GOD JUL! 🙂

    Kram Stina

Senaste inläggen

Vädret

Ourique, PT
13°
Mestadels molnigt
06:5120:12 WEST
LörSönMånTisOns
24°C / 12°C
24°C / 11°C
26°C / 9°C
25°C / 8°C
24°C / 8°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.