40-års fest

Idag ska jag, mannen och dottern, på 40-års kalas till en av mina vänner. Ser fram emot att få träffa henne och hennes familj samt vänner igen, men jag gillar inte att klä upp mig! Vilken skillnad det ändå är på oss.. hihi, på mitt inbjudningskort när jag fyllde 40, stod det ”klädsel: bekväm” på Frasses står det ”klädsel; det finaste du har”..
Jaha, så jag fick sticka iväg och köpa något, för jag hade ju inget fint. Inte för att jag känner mig jättefin i detta heller, men har man kassa råvaror så blir ju maten därefter :-). Fast en push-up BH kostade jag på mig. Usch vad jag låter neggo, men jag är verkligen inte en person som gillar tillställningar av det här slaget. Jag älskar att umgås med vänner, men helst i ”chipsbrallor” i någons hemmamiljö.

Publicerat:

i:

4 svar till ”40-års fest”

 1. Profilbild för SKATAN
  SKATAN

  Hej!

  Läser ditt inlägg och ler… : ) Hoppas festen blir kul, trots att du inte ritkigt tycks känna för den!

  Trevlig kväll,

  okänd Skata 😉

 2. Profilbild för huga
  huga

  hej hallå, jag förstår dig till fullo..är inte heller partajtypen riktigt..gillar läget ikväll,chips,godis,mysbrallor…hoppas ändå att du fått en underbar kväll!! å andra sidan så är det ju inte varje helg man är ute på fest..;)

 3. Profilbild för Cornelias Country Corner
  Cornelias Country Corner

  Hihiih…Chipsbrallor! Kul uttryck! Jag låg i soffan, i chipsbrallor, men utan chips igår. Myste vid kaminen, drack vin och norpade en och annan smågodis från dottern! Kram!

 4. Profilbild för StyggaLillaLoppan
  StyggaLillaLoppan

  jag var allena igår kväll i pyjamasbyxor och åt mitt lördagsgodis i soffan…hoppas ni hade en förträfflig kväll och hoppas du slapp blykepsen….

Senaste inläggen

Vädret

Ourique, PT
30°
Soligt
06:2720:51 WEST
SönMånTisOnsTor
32°C / 14°C
38°C / 20°C
39°C / 20°C
40°C / 17°C
35°C / 16°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.