Knapp (38 av 365)

Vi kör en till när vi ändå är i gång! Passar på att testa lite olika filter och tekniker i PS samtidigt, tycker detta blev rätt fräckt faktiskt! Inte så användbart på vanliga bilder, men när man kan leka så varför inte!38_knapp

Publicerat:

i:

8 svar till “Knapp (38 av 365)”

 1. Nu jäklar, två bilder idag, får nog öka min takt i veckan, undrar om man få ledigt för att blogga;)

  Snygg bild tycker, men jag skulle aldrig våga göra så själv!!

  Kramen //annette

 2. Snygg bild och visst är det roligt att leka lite i PS. Bra att du tipsade mig om din andra blogg – behöver all hjälp jag kan få nu när har blivit landetbo och vill både så och skörda. Drömmer också om ett växthus men det får vänta ett tag.

 3. Superläcker bild! Tänk att en knapp kan bli så vacker! 😉

  Apan hos mig har jag ingen aning om vad det är för någon sort. Han och ett helt gäng till bor på Monkey Beach, Thailand. En liten strand med så himla mycket turister som skulle mata de stackrarna (jo, vi var där också…) Det måste spruta bananer ur öronen på dem till slut.

  Ha det gott!

 4. Annette – klart du vågar! finns ju inget rätt el. fel. bara tycke och smak 🙂
  Ulrica – kul att vi kanske ses på båda mina bloggar!
  SysterLilli – välkommen! tack för komplimangen!

 5. Bra – klart du skall leka, här passade det perfekt. Mina tankar gick till knapp på kläder men nu har jag fått bredare syn på det, knapp att trycka på av dig och av Veronica Knappnål.
  MB

Translate »