Läskedryck (25 av 365)

En sån här står alltid i lastbilen, min man är (har varit mer förr) Coca-Cola beroende! Tur han inte har samma anlag som jag, för han är fortfarande smärt och smidig trots kalorierna i drycken. Dessutom har han aldrig några hål heller :-)!

25_laskedryck

Publicerat:

i:

4 svar till ”Läskedryck (25 av 365)”

 1. Profilbild för annette

  Tur maken Din inte har anlag för fetma och hål i tänderna, jättesnygg bild på en förädisk dryck, men det finns ju sämre beroenden;)

  Kram!

  //annette

 2. Profilbild för Anna

  Helt rätt, Annette! Kram

 3. Profilbild för Ronna
  Ronna

  Det är så gott så gott.

 4. Profilbild för Anna

  Jag lider av samma beroende. :S Men jag har gått över till cola light. Experterna får säga vad de vill, jag skulle väga avsevärt mycket mer om jag skippade lighten, även om orginalet är sååå mycket godare

Vädret

Ourique, PT
Växlande molnighet
06:1920:39 WEST
MånTisOnsTorFre
21°C / 10°C
22°C / 10°C
23°C / 8°C
25°C / 9°C
27°C / 10°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.