Lekande grisar

Det är inte så vanligt att grisarna leker, något som barnen ofta blir besvikna över när man skaffat sig en ny familjemedlem i form av fyra klövar och tryne. Men igår när våra snuttar var i hagen så fick vi uppleva en riktigt härlig syn:
Båda två var en bit upp i hagen, där har de inte varit mycket i vinter, (där är det långt till värmen…). Men nu så var de där och rätt var det var så fick Chico ett riktigt språng i kroppen, han hoppade, snurrade, sprang och kastade sig på sidan. Han höll på rätt länge och vi tjöt av skratt, sedan gjorde det ju saken ännu roligare när Belle liksom försökte hänga med ihans tempo och göra likadant. Hon har inte gjort så mkt grissprång än, men förhoppningsvis får vi se henne leva ut ordentligt när värmen kommer.

Lyckokänslan sprider sig i hela kroppen vid såna här tillfällen!

Publicerat:

i:

2 svar till ”Lekande grisar”

 1. Profilbild för Kristallen/Obs ny bloggadress: www.kristallens.blogg.se
  Kristallen/Obs ny bloggadress: www.kristallens.blogg.se

  Hej.. Hittade din blogg när jag gick in o sökte på minigrisar. Vi har en liten minigris, (finns bild man kan klicka på i min blogg på henne). Nu letar jag febrilt efter något som vi kan använda till hennes skinn, hon e väldigt torr o fäller flagor hela tiden. Hon kliar sig mycket men det verkar inte som om det vore skabb, när jag nu hittade dig så tänkte jag att du kanske har något tips, hon e 7 månader och vi bor i lägenhet, har tillgång till att kunna vara i vår stuga då o då men på grund av min sjukdom så har det inte blivit av på ett tag så därför e hon mycket inne nu..Fin sida du har om dina djur. Hälsningar från Christel
  min bloggsida är: (har en ny adress nu) http://www.kristallens.blogg.se

 2. Profilbild för Cornelias Corner
  Cornelias Corner

  Ja, det är härligt att se sina djur lyckliga! Skickar en kram tillbaka! kram – kram

Vädret

Ourique, PT
10°
Klart
06:5920:06 WEST
SönMånTisOnsTor
29°C / 11°C
28°C / 10°C
29°C / 11°C
28°C / 11°C
26°C / 11°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.