Lights in Alingsås

Lights In Alingsås – i bilder

Varje år anordnar Alingsås Lights in Alingsås. Jag brukar gå slingan åtminstone en gång. Den här gången var det en kortare slinga men ändå många installationer. 

Jag hade besök av Kristina H Svensson så vi gick turen tillsammans. Hon med grym kamera, mer kunskap, bättre teknik och ett stativ – med andra ord grymma bilder, kika in hennes blogg!

Men här är mina som jag tog med min Iphone 7 plus, har inte redigerat dem alls, bara beskurit dem.

 

Publicerat:

i:

9 svar till ”Lights In Alingsås – i bilder”

 1. Profilbild för Kristina

  Kul att se dina bilder. Jag tycker att de blev bra. Mobilkamerorna kan mer och mer och i förhållande till vikt och tid blir bilderna ännu bättre.

  1. Profilbild för webbtanten
   webbtanten

   Tack! Ja mobilkameran har gjort att jag inte släpar på systemkameran i alla situationer. Å andra sidan saknar jag den när jag inte har den med mig. Tycker de kompletterar varandra, och med dina bilder så ser man ju tydligt skillnaden i bilderna som är tagna på exakt samma promenad 🙂

   1. Profilbild för Kristina

    Jag vet, gör samma sak och lämnar ofta systemkameran hemma men OM bilderna med mobilen blir bra så tänker jag alltid ”å vad fantastiska de hade blivit med systemkameran”. Och så släpar jag runt på den igen…

 2. Profilbild för FREEDOMtravel

  Gillar idén med ljusfestival! Fina bilder!

  1. Profilbild för webbtanten
   webbtanten

   Tack! Ja det är festligt med ljusfestival. Finns på flera ställen i Sverige, bl.a. i Grums Kommun. Kan ju vara värt att ta husbilen en helg och kika 🙂 Just i Alingsås är det över för i år.

 3. Profilbild för Marie Johansson

  Så vackert och härligt med ljus i denna mörka årstid! Numera (med energisnåla ljuskällor) kostar det inte så mycket heller, så det är bara att gå loss i trädgårdar och parker 😉 Jag tycker också att dina bilder är riktigt fina.

  1. Profilbild för webbtanten
   webbtanten

   Tack Marie! Älskar alla ljus i mörkret. Är desto mindre förtjust i mörkret.. 🙂

 4. Profilbild för Sanna

  Åh trots att jag är uppväxt i Lerum så har jag aldrig varit på Lights i Alingsås. Borde verkligen åka dit någon gång känner jag, alla i min närhet som varit där talar varmt om det. Dessutom är det ju ett ypperligt tillfälle att öva på mörkerfotografering! Dina bilder är verkligen fina, nu blir jag ännu mer sugen!

  1. Profilbild för webbtanten
   webbtanten

   Ja det är verkligen både vackert & mysigt. Och ett perfekt tillfälle för mörkerfotografering. Min vän bar omkring på stativ för bästa resultat (som du kan se i länken). Jag gjorde det enkelt för mig med telefonen dock. Tack – kul att kunna inspirera. Du får boka in i kalendern till nästa år.

Vädret

Ourique, PT
10°
Klart
06:5920:06 WEST
SönMånTisOnsTor
29°C / 11°C
28°C / 10°C
29°C / 11°C
28°C / 11°C
26°C / 11°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.