Lite fix på bloggen & facebook

Lite fix på bloggen & facebook

Vi har fixat till ett par saker som efterfrågats, passat på här i regnet.

På denna ställplatsen har vi gratis wi-fi och då är det ju jättebra att passa på att greja med bloggen. Vi älskar verkligen att ha en dialog med dig som läsare! Och nu har vi fixat lite saker som ni bett om.

Prenumerera på svar till kommentar

Vi försöker svara på alla kommentarer ni lämnar, förlåt om vi missat någon! Det har efterfrågats en funktion där du som kommenterar ska få en notis när vi svarat. Den funktionen finns nu plats. Den ska översättas och förfinas, men det får bli lite längre fram – den finns i alla fall nu och jag hoppas du tycker det är bra!

Facebooksida

Webbtanten (Annas andra blogg) har en Facebooksida, men eftersom det inte bloggas lika frekvent på den bloggen så blir det ganska tomt i det flödet. Därför har vi nu slagit ihop både Webbtanten & Boihusbil på den Facebooksidan, så alla inlägg från båda bloggarna lägger vi där.

Så tycker du Facebook är ett bra ställe för dig att få information om nya inlägg så kanske du vill gilla den sidan. Vi lägger även in bilder från Instagram där ibland. Här har du länken: https://www.facebook.com/webbtanten/

/Anna

Publicerat:

i:

12 svar till “Lite fix på bloggen & facebook”

    • Gläder oss att du stannar kvar här tillsammans med din manlige ägare. Förhoppningsvis kommer ni få sällskap av fler som hittar hit nu via Facebook.

  1. Vilket sammanträffande att ni la ut detta i dag som ni blev tisdagstipset på min Facebooksida, då fick jag länkat till Webbtanten också! Prenumerationsmöjlighet är bra!!

  2. Jag har också suttit med bloggfix de senaste dagarna. Jag har haft webbkurser på ett ställe jag inte varit nöjd med. Dyrt och olönsamt. Så nu har jag börjat lägga över kurserna till min egen ”miljö”. Det krävde förstås att jag gick en webbkurs i ämnet… men det känns som att det är värt varje krona.

    • Härligt att höra att du också jobbat med sajten/Bloggen och utvecklat dig själv på kuppen!

  3. Ja, emellanåt är det allt bra lyxigt nästan att ha sådana där dagar då allt bara kan fixas så det blir lite ordning på torpet (aka Frankie Boy)! Bra jobbat – klapp på axeln.

Translate »