blöta stolar

Blöta stolar och otäck TV-serie

När en inte tänker så blir det konsekvenser. 

Vår markis är fantastiskt bra! Det är solskydd men även regnskydd. Om en använder det. Det har inte varit så varmt så vi har inte sökt oss till skugga och bilen står bra i förhållande till solens förflyttning under dagen. Så vi har inte använt markisen sen vi kom hit.

Markisen som regnskydd

Häromdagen kom våra vänner Anette & Robert hit till Rincon och i lördags kväll satt vi utanför deras bil och åt middag tillsammans och det började duggregna. Ut med deras markis så vi kunde fortsatte att snacka och umgås ett tag till.

När vi hänger med varandra på ställplatserna/camping så använder vi våra egna stolar, det är så alla gör för ingen har ju extrastolar med sig i bilarna. På natten kom regnet och stolarna var såklart genomblöta på morgonen. För vi hade ju inte satt upp någon markis som de kunde stå under och vi hade inte heller lagt dem i sin lucka eller tryckt in dem under bilden. Hade vi tänkt hade vi även kunnat låta dem stå kvar under deras markis under natten. Klantigt, eftersom vi visste regnet skulle komma och även hålla i sig i ett par dagar.

För att inte ha regnet direkt på dörren så satte vi upp markisen på morgonen och kunde sen ha dörren öppen, för det är ju inte kallt bara för att det regnar. Och luft är ju skönt att få in i sitt hem ibland 🙂

Dessvärre kunde vi ju inte sitta på utsidan då stolarna var blöta och ingen sol fanns som kunde torka dem. Men markisen är uppe i alla fall. Med stormlinor så klart.

Otäck Netflix-serie

Eftersom det regnar blir det en del läsning och Netflixande. Just nu kikar vi på Ozark, en riktigt bra serie, men fy vad läskig den är ibland! Tårarna sprutade när en pastor gick ut i vattnet med sitt nyfödda barn i raseri och jag trodde han skulle dränka det. Men det visade sig att han ”bara” skulle döpa det. Otäck scen som etsat sig fast hos mig.

Hoppas kommande avsnitt är lite mjukare…

/Anna

Publicerat:

i:

12 svar till ”Blöta stolar och otäck TV-serie”

 1. Profilbild för Bettan Ström
  Bettan Ström

  Tittade på Bodyguard efter att du skrev om den på bloggen. Den var rätt bra! Nu har du gett mig nya tips. ?

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Ja, ozark är riktigt bra, men vissa scener är onödigt otäcka. Ha kudden i beredskap!

 2. Profilbild för Rolle o Carina

  Visst är markisen bra om det regnar,om man vevat ut den ja! 🙂
  Vi brukar undvika otäcka program ist!

  Ha det gott…..

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Hhaha eller hur! Nu är den ute för det regnar hela tiden. typ. Otäcka program ser jag inte heller, denna serie är inte otäck – bara vissa otäcka scener 😀

 3. Profilbild för Kors och Tvärs

  Då är det blött både inne och ute hos er då. Läskiga serier undviker jag

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Bra serier undviker jag inte, även om de är liiiite läskiga. Rysare och skräck ser jag aldrig. Ja det är väldigt blött nu tycker jag 😀

 4. Profilbild för Husisblogg

  Ja visst kan markisen vara bra att ha. Dock använder mina ägare den väldigt sällan. Blir nog enbart då jag får åka söderut för här hemma står jag ju mest på ställplats och då är det känsligt.

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Ja på ställplats är inte markis alltid ok. Men beror dock på vilken ställplats 😀 Jag gillar att boa in oss lite så där lagom och då är markisen bra.

 5. Profilbild för Helena Roth

  Huuuu, det där låter som en serie jag ska hålla mig undan. Hoppas stolarna torkar snart!

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Men den är riktigt bra, bara enstaka scener som är otäcka. Då funkar kudde och fingrar i öronen.

 6. Profilbild för FREEDOMtravel

  Äääälskade Ozark! Har sett klart alla avsnitten 😉

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Ja den är ruskigt bra, men vissa avsnitt är onödigt läskiga/kladdiga..

Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.