bo på samma ställe länge

Stannar på samma ställe länge

Vi var väldigt övertygade om att vi inte ville stå på samma ställe länge. utan rulla runt och uppleva nya platser. Typ hela tiden.

Men efter att ha rest runt i två månader och kört många mil känns det faktiskt riktigt skönt att stå still ett tag. Vi kom hit för 10 dagar sedan, det längsta vi stannat på ett ställe sen vi flyttade in i FrankieBoy. Vi skulle kunna köra iväg imorgon igen, lämna området kring Rincon de la Victoria. Men vi vill faktiskt inte.

Det börjar bli fullt

En av anledningarna är att vi förstått att det börjar bli fullt på ställplatser och campingar. Platser som går att boka är bokade sedan länge och platser som inte går att boka, som ställplatser, går åt fort. Plats går alltid att hitta, men frågan är var vi i så fall skulle hamna och det viktigt för oss att vara runt Malaga vid jul.

Gillar denna platsen

Det finns alltid en nyfikenhet på nya byar & städer, nya ställplatser och nya vyer. Men vi gillar denna ställplatsen och det är en viktig del i vårt liv. Att känna trygghet och att trivas där vi bor. Vi trivs alltid i vårt hem, FrankieBoy, men där vi parkerar är också viktigt. Här känner vi oss välkomna, trygga och ompysslade. Och här finns allt vi behöver. Vi står på Camper Area M&H El Rincon.

Hyra bil

Vi känner dock fortfarande ett sug av att utforska platser som ligger på längre avstånd än vi vill cykla, så vi kommer hyra bil för att kolla in Nerja och Frigiliana bland annat. Blir en omväxling att utforska med en mindre bil, att kunna köra in på mindre vägar och upptäcka annat än vad vi kan göra med 8,4 meter och 5 ton. Det blir ytterligare en till dimension i vårt upptäckande!

När vi känner oss färdiga med detta området rullar vi vidare. Svårare än så är det.

/Anna

Publicerat:

i:

14 svar till ”Stannar på samma ställe länge”

 1. Profilbild för Rolle o Carina

  Vi skulle nog också göra som er,trivs man på ett ställe är det bra!
  Och vi vill också känna en trygghet i dessa tider!

  Ha det gott o njut vidare…

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Det är skönt att kunna göra som en vill 😀

 2. Profilbild för Britt-Marie Lundgren

  Vi tycker det låter som ett bra tänk. Är man borta så länge som ni är blir det otroligt stressigt att bara stanna en eller ett par nätter och sedan fara vidare. Det är trots allt positivt att få till något som liknar ”vardag” ibland. Br med möjligheten att hyra bol och se sig omkring.

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Vi känner inte att det är stressigt att vara i rörelse. Men det är också skönt att landa lite längre. I alla fall just ju 😀

 3. Profilbild för Kors och Tvärs

  Helt rätt. Vi ska ju prova stå still snart. Har 13 dygn som rekord sedan nåt år. Så att stå hela december och januari ska bli intressant! Men vi är inte bundna utan kan rulla iväg när /om vi vill.

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Vi bara testar oss fram hela tiden – både ni och vi. Det är ju fantastiskt! Och snart ses vi igen – DET är det bästa!

 4. Profilbild för Kristina

  Bra idé. Hela poängen med att ha hemmet med er är att ni kan variera er. Ibland är det skönt att lära känna en plats ordentligt. Och skippa lägga tid på att hitta nya ställen.

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Ja variationen o friheten är fantastisk

 5. Profilbild för Helena Roth

  Svårare än så är det. I n t e?! 🙂 Låter skönt att ni hittat ett ställe ni trivs så bra på och det verkar passa er bra just för stunden att husera där!

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Ja nu huserar vi här, känns väldigt bra!

 6. Profilbild för Malin Lundskog

  Hoppas verkligen inte att det är svårare än så 😉 Vad härligt att göra som en vill och inte känna press på att kuska runt, bara för att en bor i husbil.

  Hade f.ö. ingen aning om att det var skillnad på ställplats och bokad plats.

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Det är inte svårare än så, lovar! Ställplats kan man sällan boka, medan camping alltid går att boka (nästan).

 7. Profilbild för Staffan Wåhleman
  Staffan Wåhleman

  Frigliana är fantastiskt och vi åt på restaurangen The Garden som var magisk. Både utsikt, mat och service. Titta till den om ni är där i varje fall.

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Ja det var en väldigt fin bergsby! Vi åt inte där, utan promenerade runt och rullade sedan vidare igen. Tack!

Senaste inläggen

Vädret

Ourique, PT
14°
Klart
06:2320:54 WEST
MånTisOnsTorFre
28°C / 14°C
30°C / 13°C
34°C / 14°C
36°C / 16°C
37°C / 17°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.