värmeljus ikea

Lite mer ombonat i FrankieBoy!

Det har tagit oss över 600 dygn att komma fram till att vi vill ha lite mer ombonat i vårt hem. Lite mer personlig touch. 

När vi var i Benidorm letade vi både på antikmarknad, vanliga marknader och i affärer efter något som kändes rätt för oss att inreda med. För vi vill ha lite mer dekoration i vårt hem. Vi köper gärna begagnat men vi hittade inte något. Inte nytt heller för den delen.

Exakt vad vi ville ha visste vi inte, men vi landade till slut i att vi kan ha lätta saker hängande från listen över fönstren. Så vi köpte krokar i plast med självhäftande tejp. Dessa ska sättas upp på insidan av listen, så de inte syns, och därifrån kan det sedan hänga lättare dekoration. Drömfångare hittar vi överallt, men det vill vi inte ha. Varje gång vi är i en affär så kikar vi efter något att hänga upp, men vi har inte hittat något. Finns massor om en vill ha juldekorationer, men det är inte det vi söker.

I torsdags åkte vi till IKEA, dels för att leta efter något att hänga i fönstren men också för ett par andra saker. Fast något till fönstren hittade vi inte, däremot två jättefina lyktor och batteridrivna värmeljus. Och en duk (bordstablett) att ställa dem på. Vi har inte haft något på bordet tidigare, då vi suttit med datorerna där och då har det bara varit i vägen. Men jag sitter numera med datorn i knäet så det får plats lite mys på bordet.

Bordstablett och ljushållarna

Vi hittade i en annan butik något som jag hade tänkt att hänga i ett av fönstren men det bidde inte bra, så det kommer vi istället sätta upp på den lilla smala väggsnutten bredvid fönstret.

Även om vi verkligen inte behöver ha en massa prylar vill vi ha det lite mer ombonat. Det är tid att boa in sig på riktigt! Kanske det beror på att det är ruggigare väder, att vi spenderar mer tid inomhus eller så är det bara så att det nu ögonen öppnades för de små förändringarna. Självklart kommer ni få se bilder när vi tycker vi är klara!

/Anna & Roger

Publicerat:

i:

4 svar till ”Lite mer ombonat i FrankieBoy!”

 1. Profilbild för Gustaf Eriksson
  Gustaf Eriksson

  Känner igen detta! Efter ett tag vill man gärna göra bilen mer personlig, som i ett hus, men plats är ju synnerligen begränsad …. jag har ett par små tavlor jag tycker om, dom sitter fästade med dubbelhäftande stark tejp och gör verkligen skillnad. Och ljus behövs nu i vintermörkret (står i Göteborg för tillfället).
  Och givetvis ett par tunna kuddar och fina plädar!

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Exakt så! Lite kuddar har vi men vi tar det långsamt (bevisligen) att hitta rätt. Vill inte köpa något i onödan.

 2. Profilbild för Kors och Tvärs

  Det är ju alltid mysigt att förändra lite. Och med små enka medel går det ändå ganska lätt i en husbil eftersom boytan är ganska begränsad.
  Fina lyktor ni hittade!

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Jag tycker det är svårare att hitta rätt just eftersom det är så begränsat 😀 Tack, ja de är verkligen fina ger ett lagom mysigt ljus.

Senaste inläggen

Vädret

Ourique, PT
30°
Soligt
06:2720:51 WEST
SönMånTisOnsTor
32°C / 14°C
38°C / 20°C
39°C / 20°C
40°C / 17°C
35°C / 16°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.