camping Spanien

Lite väl mycket intryck ett tag

Det kan faktiskt bli lite för mycket av det goda. Nu vill vi inte ha fler intryck på några dagar.

Tänk vad fantastiskt liv vi lever, där vi faktiskt blir lite mätta på nya intryck och spännande platser. Efter ha varit på resande fot sedan 8 september är det nu skönt att ha landat på en plats där vi tänkte stå kanske i en vecka. Om vi inte blir för rastlösa vill säga.

Vår nya vardag ger oss så ofantlig mycket häftigt. Vackra byggnader, ljuvliga vyer, spännande vägar, nya språk, annorlunda tekniska lösningar för att fylla/tömma, annorlunda mat, nya människor och så vidare..

Och nu är vi fulla av intryck! Och så har vi en full tvättkorg. Och vi har landat i värme. Så.

Det blev camping! Vårt hem är parkerat typ 20 meter ifrån Medelhavet. Vi har el, så vi kan se på film hur mycket vi vill och göra smoothies i mixern. Och vi har böcker som vi vill plöja igenom och vi jobbar. Idag fäller vi ut markisen och ställer ut stolar och bord. Det har regnat i ett par dygn, men idag kommer solen. Värmen har varit här hela tiden – fascineras av att det är över 20 grader dygnet runt trots ihärdigt regnande och ganska kraftig blåst.

De enda intrycken jag vill ta in i några dagar är havet!

/Anna

Du vet väl att du kan prenumerera på våra inlägg?

Publicerat:

i:

28 svar till ”Lite väl mycket intryck ett tag”

 1. Profilbild för Britt-Marie Lundgren

  Visst är det skönt att stanna upp ibland och bara vara. Ni har hela vintern på er ( och resten av livet) så stanna och njut om ni kommit till ett mysigt ställe och dessutom fårt lite värme.
  Det ska vli kul att få se var ni hamnat.

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Ja vi har ingen brådska, så viktigt för oss att lyssna till vad kropp och själ behöver. Det är ju det vi slarvat med tidigare. Platsen vi står på syns på Boplatskartan 😀 men kommer nog blogga om den också.

 2. Profilbild för Lennart

  Frihetenatt kunna välja är underbar!

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Ja verkligen!

 3. Profilbild för Kamilla

  Så häftigt och modigt att leva så som ni gör. Tror att många med mig hade provat på ett tag just för att känna friheten.

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Friheten är absolut den största anledningen. Men det finns för oss så många fler 🙂 Finns en egen kategori med svaren på ”Varför”.

 4. Profilbild för Jessica

  Åh vilken fantastisk liv.. vilken frihet.. underbart att kunna få leva så…

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Ja vi är priviligerade, men vi har också slitit hårt för att komma hit… Så det är inget en ”får” bara 😀

 5. Profilbild för Christine

  Vilken härlig insikt!

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Tack!

 6. Profilbild för Jeanette
  Jeanette

  Åh vad härligt. Blir inte alls avundsjuk 🙂

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Ja vi har det fint!

 7. Profilbild för Rolle o Carina

  Vad härligt,att kunna njuta av värmen och det ljuva Medelhavet!

  Ha det gott o njut för oss med….

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Jag lovar att vi njuter! Nu blir det snart ett dopp.

 8. Profilbild för Hanna
  Hanna

  Jag är rätt snabb att tala om att ” nu behöver vi stanna ett tag” , Jag har ett stort behov av det, just för att läsa en bok och fortsätta dagen efter … på samma plats.
  Ibland behövs det bara ett par dagar, då är man laddat och kan åka vidare. Men under en längre resa blir det säkert en tid där man kanske vill boa sig en månad eller två.

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Ja vi stannar oxå gärna 2 nätter så en hinner landa och utforska. Men nu stannar vi nog i en vecka iaf. Tror inte vi kommer stanna 1-2 månader någonstans.

   1. Profilbild för Dan Olsson

    Hej på er!
    Vi bor strax utanför Alingsås och vi följer er blogg. Vi har sett er bil på Savannen, men tyvärr var ni inte hemma vid de tillfällen när vi åkte förbi.
    Just nu sitter vi på en camping som heter El Roble norr om Teruel i Spanien. Vi är på väg mot vår tredje övervintring i. Vi har varit i Portugal två vintrar på Turiscampo utanför Lagos men i vinter blir det Spanien och Camping Playa Mazarron i Bolnuevo. Vi är pensionärer sedan två år tillbaka så nu är vi inte så rastlösa Vi kommer att tillbringa vintern i Spanien (tror vi) Vi har rest mycket i Europa och vårt favoland är Italien men där kan vi inte övervintra, det är för kallt. Vi ser fram emot att följa er blogg. Hälsningar Kirsi & Dan http://www.kirsiodan.blogspot.se

    1. Profilbild för Anna
     Anna

     Hej! Kul med Alingsåsare 😀 Då är vi inte långt från varandra nu, vi är strax söder om Tarragona. Vi stannar här i några nätter och landar. Den ser väldigt fin ut campingen ni Mazarron, kanske tar oss ett stopp där framöver. Kan dessvärre inte kommentera på er blogg då den bara tillåter GoogleID. Kanske du kan andra något i inställningarna för att tillåta även andra identiteter? Vi ses!

 9. Profilbild för Husisblogg

  Gott att verkligen kunna stanna upp och unna sig detta. Det är nog fler än ni som skulle behöva det i denna värld ägarna lever i.
  Ser ut att vara en underbart härlig plats att vara på nu när kylan börjar ta över hemma i Sverige
  Njut och ha de gött

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Att stanna upp är nog viktigt för oss alla, det har du rätt i! Lätt att en bara springer på. Ja kylan vill vi verkligen inte ha.

 10. Profilbild för Therese Carlsson

  Kul att kunna åka så här =) och fin bild på havet =)

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Ja riktigt härligt att åka så här!

 11. Profilbild för Our Vantastic Travels

  Jätteviktigt att inte flänga runt hela tiden. Intrycken blir för många o då är det svårt att senare placera dem rätt i både itid o rum. Skönt att få strosa omkring på stranden eller i en by o bara njuta av omgivningen. Jamen är det inte så vi vill uppleva våra övervintringar! Det är skönt när insikten om det har nått en.
  Ha nu några goa dagar på ett ställe!

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Ja vi är tacksamma för alla möjligheter, både att flänga och att stanna. Och för insikten att landa. Tack, vi njuter ordentligt, hoppas ni gör det med!

 12. Profilbild för Kors och Tvärs

  När vi hade landat idag sa jag ”här kan jag stanna en vecka” Men den där gubben jag är gift med sa ”vi säger 3 dygn så får vi se” ?

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Hahah, sicken enveten typ 😀 Får väl se hur många dygn det blir!

 13. Profilbild för Helena Roth

  Förstår dig. Inte från motsvarande situation med husbil, men i livet i stort. Senaste månaderna har jag varit på ett flertal helgkurser och nu känner jag lite samma som du ger uttryck för: nog nu. Låt mig stanna upp, reflektera, smälta och integrera.
  Sen, är det dags för ny ”föda” i form av nya intryck.

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Kloka tankar hos oss båda då, och ”föda” var ett bra begrepp för när lusten återvänder.

Senaste inläggen

Vädret

Ourique, PT
26°
Soligt
06:3020:48 WEST
TorFreLörSönMån
34°C / 17°C
34°C / 17°C
34°C / 16°C
35°C / 19°C
37°C / 19°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.