Long Beach los angeles

Los Angeles i bilder – del 2 – Long Beach

Semesterdelen av vår workation är slut och vi har flyttat till Long Beach för att arbeta. Så mycket negativt vi hört om denna del av Los Angeles, men åh vad jag gillar Long Beach.

Long Beach är en stad 3 mil från Los Angeles mittersta. Vår Uber hit kostade 34 USD och tog ca 55 minuter mitt på dagen då köerna inte är så långa. Uber-resor är typ det enda som är billigt i den här delen av världen.

Dagarna & kvällarna här har varit fulltecknade med arbete på hotellrummet med grymt wi-fi samt möten med Rogers branschkollegor och leverantör. Har därför bara utforskat de mest närliggande områdena. Stränderna har jag inte besökt, men på kartan ser jag att de ligger nära centrum.

Översta bilden visar Queen Mary som vi inte hann besöka, men vacker att titta på även på avstånd!

Det negativa vi hört är att det finns farliga gängområden i Long Beach. Om man inte vet var man rör sig så kan man hamna i obehagliga situationer. Men vi kände oss trygga när vi höll oss i de centrala delarna i alla fall. Här finns en karta med gängområdena utmarkerade om man vill veta var man INTE ska gå.

Publicerat:

i:

4 svar till ”Los Angeles i bilder – del 2 – Long Beach”

 1. Profilbild för Alexandra

  Ser härligt ut, gillar kvällsbilden extra mycket!

  1. Profilbild för webbtanten
   webbtanten

   Tack, det gör jag oxå 🙂

 2. Profilbild för Gunnar Fägersten Novik

  Häftigt. Lite som om att gå omkring i en film?

  1. Profilbild för webbtanten
   webbtanten

   I Long Beach? Nej, inte alls, borde det vara det? Mycket som spelats in där? En fin stad intill vattnet. Det var ju off-season nu så det var lugnt och skönt.

Vädret

Ourique, PT
11°
Fair
06:5920:06 WEST
SönMånTisOnsTor
29°C / 11°C
28°C / 10°C
29°C / 11°C
28°C / 11°C
26°C / 11°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.