Los Angeles i bilder – del 1 – city

Los Angeles i bilder – del 1 – city

Första halvan av vår workation i Los Angeles spenderade vi kring Hop On Hop Off bussens linjer. För att se det som man ska se när man är i LA. Mycket promenader blev det också.

Och så här i efterhand så kan jag känna att det var onödigt. Egentligen. Att bara röra sig i de kända kvarteren. För det var inte särskilt mycket som berörde mig. Det märker jag dessutom i kameran. Jag har tagit väldigt få bilder, trots att jag haft finkameran med mig hela tiden och väldigt lättillgänglig.

Men tänker att det också är en upplevelse. Att se och inte beröras. Att känna ”been there, done that”. Det är fint på något sätt. Nu är vi i Long Beach och här har jag fotat mer på 24 timmar än vad jag gjort på 4 dygn i Los Angeles. Men de bilderna kommer i del 2.

Så efter några dagar, några mil till fots, ett antal mil på buss och många svettiga kläder i bagaget från 30 graders värme och strålande sol hela tiden så kommer här några bilder i alla fall. Och bilden längst upp, visar viktiga attribut!

 

Publicerat:

i:

8 svar till “Los Angeles i bilder – del 1 – city”

  • Hoppas du kommer iväg på en resa snart 🙂 Det är verkligen underbart att få se mer av världen. Det skapar perspektiv.

  • Tack ja vid havet trivs jag 🙂 Workation är jättebra, men även enbart semester behövs ibland.

 1. Åh, du är redan iväg! jag såg ditt inlägg om att du var på väg och att du sökte tips om vad göra/se mm. Och min ambition var att jag skulle tipsa dig…men så kom mykoplasma-lunginflammationen och slog till som värsta stormen och däckade mig.

  Ni ser ju verkligen ut att ha funnit ett par bra delar ändå på egen hand ju 😉

  Men om jag får tipsa er så åk och ät god mat och margueritas to die for på Lula´s i Santa Monica. https://lulacocinamexicana.com/contact.html

  Njut vidare av resan!

  • Tack för tips, men nu hinner vi inte 🙂 idag blir det Universal Studios med kollegor till min man hela dagen sen hemfärd imorgon. En vecka går fort.

Translate »