lunchin Alingsås

LunchIn det nya prestigelösa affärsnätverket

Är man aktiv på LinkedIn är det nog svårt att missa alla inlägg om LunchIn just nu. Det nya nätverket som startades i somras i Linköping och som nu erövrar Sverige och världen. Jag är ambassadör i Alingsås!

Efter ett första besök på en lunch i Göteborg kände jag direkt att det här är ett nätverk för mig.

Vad är då LunchIn för nätverk?

Det är ett prestigelöst nätverk. Inga krav. Alla är välkomna. Ingen agenda. Nätverket är för alla, vi gör det tillsammans och som deltagare/medlem betalar man sin lunch och dyker upp när man vill. Hur man vill. Tillsammans skapar vi intressanta samtal och bygger relationer.

Lunchträffar varje vecka, men utan krav att delta varje vecka. Man kommer när man kan. Man kommer för att man vill. När man har rätt energi. Man kommer inte för att man måste.

Man betalar för sin lunch, inget mer. Medlemsavgifter kommer aldrig införas och det tycker jag är viktigt, för känslan att man måste gå för att man betalat är inte det som gynnar intressanta dialoger och engagemang i långa loppet. Tror jag.

Jag tror på egna val, eget ansvar och egen vilja. LunchIn erbjuder allt det!

webbplatsen (som jag INTE producerat) kan ni se alla grupper som finns, se filmer och läsa mer om nätverket!

Ambassadör för LunchIn i Alingsås

Jag visste att om jag skulle behöva pendla till Göteborg för att delta på LunchIn skulle jag inte så ofta utnyttja de möjligheter som nätverket ger. Så, när jag såg att LunchIn inte fanns i Alingsås kontaktade jag en av grundarna och frågade om jag kunde få dra igång det här. Och det fick jag gärna göra. Så idag hade vi premiär!

En väldigt god lunch på Momenti Liberi (som alltid) och vi var 12 st. som träffades och hade trevliga samtal om allt möjligt. En kort presentationsrunda blev det vid mitt bord och sedan samtal om t.ex. gnocchi, förändringar, om att ha roligt på jobbet samt om att sälja saker på Blocket och hitta bra och billiga restauranger med The Fork appen.

Jag testade att filma lite med min nya GoPro (som det får bli ett eget inlägg om i framtiden) och jag är inte direkt nöjd över resultatet, men det är i alla fall en början! Det är första gång för allt. Kan ju bara bli bättre tänker jag 🙂

LunchIn i Alingsås träffas på Momenti Liberi, torsdagar kl. 11.30 – varmt välkommen!

Publicerat:

i:

4 svar till ”LunchIn det nya prestigelösa affärsnätverket”

 1. Profilbild för Alexandra

  Jag har tänkt att jag ska gå på ett här i Stockholm när det passar in i mitt tidsschema – verkar som en kul grej! 🙂

  1. Profilbild för webbtanten
   webbtanten

   Ja det är roligt att träffa nya människor, det tycker jag iaf. Och äta ska man ju ändå göra, så varför inte slå ihop till en trevlig lunch 🙂

 2. Profilbild för Tess Mabon

  Totalt missat detta, verkar skoj! Ska kika upp var i Stockholm det utspelar sig.
  Fast ser nog mest fram emot fler av dina filmer 🙂
  Trevlig helg!

  1. Profilbild för webbtanten
   webbtanten

   Ja sök upp – finns flera LunchIn möjligheter i Stockholm! Fler filmer kommer, du hittar en i senaste inlägget – en film som visar vår lägenhet 🙂

Vädret

Ourique, PT
28°
Soligt
06:1120:57 WEST
LörSönMånTisOns
34°C / 15°C
36°C / 18°C
35°C / 15°C
31°C / 15°C
29°C / 14°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.