Stora steget till att bli digital nomad – sälja lägenheten

Stora steget till att bli digital nomad – sälja lägenheten

När vi till våren flyttar in i vår husbil för att kunna leva nomadliv krävs ju att fixar en del först. För oss innebär det bland annat att sälja lägenheten och alla våra saker. Lägenhetsförsäljningen har dragits igång!

En film på vår lägenhet knåpade jag ihop igår, det är verkligen en ny och spännande värld, att göra film. Jag lever efter ”Learning by doing” och jag får helt klart fortsätta att filma och hitta rätt ljus, rätt vinklar, rätt ordning på klippen etc.

Så här bor vi – lugnt och tyst fast vi bor mitt i stan med 3 minuter till tågstationen och 1 minut till gågatan.

Mäklaren är Kristoffer på Länsförsäkringar i Alingsås – så kontakta honom om du är intresserad av att komma på visning.

Publicerat:

i:

11 svar till “Stora steget till att bli digital nomad – sälja lägenheten”

  • Ja det ska bli riktigt spännande! Du får hänga med på resan så kanske du blir inspirerad att göra det MED barnen 🙂

    • Underbart! Jag har sovit i en husvagn en gång, en 70-talare typ. Har inte varit inne i en modernare variant ens. Vi får mötas upp någonstans i sommar så får du bjuda mig på glutenfri chokladfondant 🙂

 1. Fin lägenhet! Lite opersonlig nu när de är fixad, det känns mer som annons än här bor Anna och Roger :). Men film verkar skojigt. Listan på saker att prata om över den där vinflaskan blir bara längre.

  Jag är förresten på väg åt ditt håll.

  • Ja visst är det en annons 🙂 Fast faktum är att vi inte har så mkt mer personlig inredning. Svart, svart, svart… 🙂 Sedär, snart får vi boka upp en hel vecka!

Translate »