Min vecka i en snuskigt rik & passionerad värld

Har spenderat den senaste veckan i en passionerad lyxvärld, tillsammans med Christian som tjänar hundratusentals kronor varje timme som han gärna spenderar på äventyr och de han tycker om samt den ostyrliga och intelligenta Ana som omkullkastar Christians liv.

Man har ju hört att tidningen FIB Aktuellt inhandlades och lästes på grund av de bra reportagen. Om det var sant eller inte kan man ju fundera på. Men jag tror att oavsett om du gillar att läsa om sex eller inte så är triologin av EL James grymt bra!

För relationerna, beskrivningarna och kärlekens skull!

Det var längesen jag blev så otroligt berörd av en bok. Det värkte starkt och ont i mitt hjärta vid den rappa dialogen där hårda ord, oförståelse och mörk bakgrund möttes.

Jakten på att finna kärleken blir intensiv, med djupa dalar och höga bergstoppar när det handlar om en man med så många nyanser och en så klok och varm, men oerfaren kvinna.

Vad gäller alla sexbeskrivningar tycker jag att det blev för mycket. Men faktum är att jag tror att det är viktigt att läsa en del av det för att förstå hur hela samspelet mellan Christian och Ana fungerar och hur de med sexet löser upp sina knutar i relationen. Så i den första boken läste jag allt. Men i de två andra böckerna skummade jag igenom alla sidor (och det är många sidor!) med deras passionerade sex. Det var dock viktigt att inte bara bläddra förbi, eftersom undertoner, dialoger och känslor under deras sexakter faktiskt är viktigt för helheten.

Så jag rekommenderar den här triologin varmt! Nedan är ett utdrag ur första boken.

Triologin består av: Femtio nyanser av honom, Femtio nyanser av mörker & Femtio nyanser av frihet

20130113-115701.jpg

Publicerat:

i:

Ett svar till ”Min vecka i en snuskigt rik & passionerad värld”

  1. Profilbild för Malin Assarsdotter

    Håller med dig, rekommenderas varmt.
    Har du läst alla tre? Jag läste den sista i veckan.
    Kram

Senaste inläggen

Vädret

Ourique, PT
14°
Mestadels molnigt
06:5120:12 WEST
LörSönMånTisOns
23°C / 12°C
24°C / 11°C
25°C / 9°C
25°C / 8°C
24°C / 8°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.