sårdopp i saltvatten

Mossa, bilder och hurra!

Dags för fem snabba igen – fem rubriker som inte får ett eget inlägg utan samlas ihop så här.

Det handlar om sår, väder och skog!

Bensåret är läkt!

Såret har läkt väldigt fint, i söndags ramlade sista sårskorpan av och jag kan därmed bli mer aktiv än vad jag varit de senaste två månaderna, äntligen! Läkningen har gått bra tack vare mycket högläge med benet, ingen vätskeansamling, ingen ansträngning för benet och alla mina bad och sårdopp i salta havet. Översta bilden tog Anna (livets funderingar-bloggen) när vi hängde på Björkö tillsammans, då jag doppade såret men inte ville bada. Att såret skulle vara läkt när vi kör ut över gränsen var viktigt, för infektion ville jag inte få på vägarna.

Hösten är här

Hösten är den vackraste av årstiderna tycker jag (Anna). Det är dock lite för kallt nu och kylan börjar reta lungorna. För även om det är en fin Sverigeseptember så är det kyliga mornar, kvällar och nätter. Vi längtar söderut och vi hoppas vi kommer iväg vilken dag som helst!

skog björkö i skogen på björkö

Skogen, igen

Vi råkade hamna i skogen när vi gick den första lite längre turen sen Annas operation, och varför vi skulle in där vet vi inte. Men jaja, det luktar ju gott i skogen. Fast när en är på en ö så tror en ju inte att det ska bli tät skog stor delen av leden, fast väljer en att hänga på ”den gröna ön” borde det inte vara oväntat. Vi gillar ju inte skog egentligen, som ni kan läsa om här.

Liten men naggande god

Hurra – vi har flyttat in i Vega! Alltså känslan av att köra Vega i jämförelse med ”åbäket” FrankieBoy är obeskrivbar! Efterfrågan från er om hur det går, vad vi tycker och allt kring Vega är stor. Vi noterar ner allt vi reagerar på, både plus och minus, så du kommer få veta hur övergången från stor till liten har gått. Vi lovar!

Fotograferandet

Jag, Anna, saknar fotograferandet. Det har inte blivit många bilder under det här halvåret i Sverige. Tydligen behöver jag ha nya vyer för att inspireras till fotografering. Så om du saknar bilder här på bloggen så vet du nu varför det är tunnsått med det.

/Anna & Roger

Publicerat:

i:

4 svar till ”Mossa, bilder och hurra!”

 1. Profilbild för Ove
  Ove

  Wow härligt känsla när ni kommit så långt i er ”plan”, hoppas det löper på som ni hoppas och ha en fin tur mot sydliga breddgrader ????

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Ja det känns väldigt bra allting, tack!

 2. Profilbild för Kors och Tvärs

  Å så skönt att sista skorpan fallit. Då kan ni rulla mot varmare väder snart!
  Kram

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Ja väldigt skönt! Väldigt, väldigt snart hoppas vi. Kram

Vädret

Ourique, PT
17°
Klart
06:2520:52 WEST
FreLörSönMånTis
39°C / 17°C
32°C / 17°C
32°C / 14°C
36°C / 18°C
38°C / 18°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.