Njuter mellan varje ögonblink

Det är fantastiskt vackert i Visby! Var man än vänder blicken så finns det en vacker vy, en vacker byggnad, vackra dekorationer eller vackra växter.

Det är det första jag tänker på nu när jag vaknat och äter frukost så tyst och stilla jag kan när mina rumskamrater fortfarande sover. Det är första gången jag besöker Gotland. Kom hit i går eftermiddag och blev hämtad av Pa som körde oss till lägenheten som vi (jag, Maja och Pa) hyrt i ett villaområde strax utanför Visby.

Picknick

Vi gjorde sallad till kvällens picknick och tog en skön promenad in till stadskärnan. Pa visade mig var olika saker fanns, var pulsen var som snabbast och jag började förstå hur det funkar. Skönt för en rookie som jag att få lite vägledning direkt. Föll i armarna på Maja när vi sågs så klart! Längesen vi spenderade tid tillsammans och nu kan vi äntligen hänga avslappnat tillsammans ett par dagar. Underbart! Picknicken intog vi utmed kajen där vi hade härliga samtal och njöt av kvällssolen och ett glas vin.

Miljöpartiet

Det är miljöpartiets dag idag och vi gick och lyssnade på Åsa Romson när hon höll sitt partiledartal. Inte var det direkt något bra tal tycker jag. Hon pratade väldigt mycket om jämlikhet, vilket ju är viktigt, men det blev på nåt sätt en vågskål åt andra hållet. Undrar hur männen känner som lyssnade på det talet.

Många kända ansikten

Hängde sedan på en liten uteservering i en vältrafikerad (av fotgängare) backe och kunde där se, hälsa och krama på en hel del bekanta och vänner som passerade. Avslutade dagen med en långsam och skön promenad genom Visby och fastnade rätt länge inne i botaniska trädgården som var helt ljuvlig! Bilder kommer ikväll, har inte fått nåt wifi-lösenord än så jag kan inte ladda över bilderna från telefonen och jag vill redigera dem lite innan jag publicerar dem.

Bilder kommer ikväll, jag behöver ett wifi för att kunna ladda över bilderna från telefonen. Har förhoppningsvis några guldklimpar att visa er, men vill redigera lite först!

Publicerat:

i:

Vädret

Ourique, PT
26°
Soligt
06:1020:56 WEST
TisOnsTorFreLör
24°C / 14°C
22°C / 14°C
24°C / 12°C
30°C / 14°C
35°C / 16°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.