Nu kliver jag ur garderoben!

Jo för mitt andra namn är inget jag har stoltserat med direkt. Jag har fått många gliringar och jag blev rätt mycket retad för det namnet i skolan. Men, jag har insett att om man kan förbise allt det jobbiga så är det ju bra att ha två namn, för då kan man fira sin namnsdag två gånger! Så nu gör jag som så många andra gör och som verkar vara modernt; jag kliver ur garderoben och erkänner; jag heter Signhild.

Så idag är det min namnsdag, men det är även min underbara dotters namnsdag, min mammas och min mormors namnsdag! Vi heter allihop, fyra generationer, Signhild i andra namn. Så till oss och alla andra som har namnsdag idag vill jag säga GRATTIS!

Sedan har jag två vänner som fyller år idag så grattis även till er! Ni vet vilka ni är…hoppas jag ;).

Nu när det är läggdags kom jag på att jag skulle lägga in några bilder från där vi var och fikade idag! Gissa var de här vackra motiven finns.

Publicerat:

i:

20 svar till “Nu kliver jag ur garderoben!”

 1. Heja Signhild! 😀 Gulligt att ni alla har namnet, värsta firarkalaset!
  Verkligen jättefint ställe ni fikade på!

 2. Signhild – det är ju urgulligt! Grattis på namnsdagen!
  Jag vet var ni har varit och fikat, matade ni fiskarna?
  Ha det bäst!
  Kram/c

 3. Grattis i efterskott! Kul att du kikade in hos mig. Fd kungälvsbo några år äldre hum. Jag är uppvuxen i Tjuvkil… Jag återkommer och läser om dina söta minigrisar. En sån skall jag ha när jag får köpt min gård! Kanske jag köper en av dig?!? Ha en skön söndag

 4. Signhild heter (förlåt, hette) min makes farmor och det är ett namn
  som gör mig glad. Hon var en härlig gumma – nu är hon härlig någon
  annanstans. Så sträck på ryggen åt ditt vackra härliga namn!

 5. ´Du vet väl att Signhild är på väg tillbaka!Grattis lite i efterskott.

  Jättefina bilder Du bjuder oss på idag, går kursen bra?

  Kramen //annette

 6. Jag tycker Signhild är fint!
  Och bilderna är också fina, har ingen aning om var det är, men vad gör väl det!? 🙂

  Kramis!

 7. Grattis i efterskott på namnsdagen!
  Otroligt vackra bilder! Och jag är nyfiken på var detta underbara vackra ställe finns.
  Kram

 8. Alla – tack för gratulationerna!
  8hektar – nopp, vi jagade getingar istället 😉
  Paula – välkommen och välkommen tillbaka!
  Erica – vad gullig du är!
  Annette – kursen är avslutad, om jag bara blir godkänd ;). Ni ska få se mitt projekt arbete sen när jag vet mitt resultat.
  Stina, Lotten och Sanna – det är Basta Kvarn i Blidsberg, utanför Ulricehamn!
  Teresia – japp, så var det
  Loppan – Johanna gillar jag

 9. Hör av dig nästa gång du beger dig till Basta Kvarn 🙂 Jag bor ju alldeles i närheten… Och inte såg jag att det var där du hade tagit bilderna, satt och undrade vad det var för ett mysigt ställe du hade hittat 🙂 Snacka om att vara hemmablind!!!

  Kram! /J

 10. Läckert ställe! Men blev ni inte kissenödiga hela tiden???
  Jag ska INTE ta med mina föräldrar där, mamma kommer hela tiden behöva springa på toa och pappa kommer kommentera allt…

Translate »