Jo mina grisar förstås! Idag släppte jag ihop alla tre i hagen och satt länge och bara tittade på hur goa de är med varandra, alla tre! Självklart försökte ju Torsten att hoppa upp och guppa.nu på både Chico o Belle, men de visade vänligt men bestämt att de inte var intresserade. Belle kissade framför Torsten massor av gånger för att visa honom att hon inte brunstade (det har jag läst mig till…). Chico är underlägsen Torsten men han går inte med på vad som helst. Fast Torsten undrar nog vad han är för en kuf, eftersom han inte luktar varken galt eller tjej.

Det är såna här dagar jag känner en sådan enorm glädje över att få vara med och uppleva djurens liv så nära inpå! Jag satt på farstubron för att inte störa deras samvaro och att höra deras prat med varandra och se deras kroppsspråk ger mig såna glädjefnatt som jag inte ens kan beskriva! Fast kameran brydde jag mig inte om att hämta, jag tänkte att det här ska jag uppleva många många dagar till så ni kan få se det senare. Det är runt Belles brunst jag måste hålla isär dem bara, så det inte blir kultingar för tidigt!

Att jag dessutom städat hela stian och givit dem ny halm gjorde ju inte saken sämre!

Eftermiddagen har jag spenderat i gårdsbutiken i Vesene och hjälpt Tua där med att fixa ordning lite olika grejer. Vi småföretagare får ju hålla ihop!

I morgon är det födelsedag!