husbilsinredning

Nu vet vi när vi ska hämta FrankieBoy!

Inget är som väntans tider! Men vi längtar enormt efter att få lära känna FrankieBoy och att få flytta in i vår husbil.

Leverans i april har hela tiden varit bestämt sedan vi beställde husbilen, eftersom vi lämnar nycklarna till lägenheten den 2 maj. Men när i april har vi inte vetat.

Nu vet vi! Den 4:e april på morgonen ska vi hämta husbilen på Forsbergs i Hyssna. Jag blev alldeles uppspelt när de ringde och vi planerade in dagen för leverans tillsammans. Roger tar semester och jag rensar kalendern!

Eftersom det är vår första husbil är det mycket vi måste lära oss om bilen. De har ju genomgång av alla funktioner när vi hämtar den och vi kommer filma det har vi bestämt. Så skönt att i lugn och ro kunna gå igenom allt själva sen, med vägledningen filmad. Det uppskattar såklart även Forsbergs, de kommer ju få mindre frågor 🙂

Längtar efter att få börja dela lite bilder med er. Inte bara använda katalogbilder…

Nedräkning pågår..

/Anna

Publicerat:

i:

2 svar till ”Nu vet vi när vi ska hämta FrankieBoy!”

 1. Profilbild för Kors och Tvärs

  Så roligt att ha fått ett datum. Och ett datum som håller, så det inte blir förseningar (vilket är allt för vanligt) Så spännande det blir för er att läsa instruktionsböcker, att plocka in i skåp och lådor – att få ”boa in sig” Vi är ju inne på vår 4:e husbil nu, så jag förstår känslan!
  Kram

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Det håller 🙂 Han vet sen vi la beställningen att vi lämnar lägenheten och därför kan den inte bli försenad. Så den är tydligen på väg från Tyskland. Ja ska bli underbart att boa in sig. Kram!

Senaste inläggen

Vädret

Ourique, PT
14°
Klart
06:2320:54 WEST
MånTisOnsTorFre
28°C / 14°C
30°C / 13°C
34°C / 14°C
36°C / 16°C
37°C / 17°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.