Har träffat personer som vi haft en hel del digital dialog med och så har då äntligen Formel 1 säsongen dragit igång.

När vi åkte hem från Skåne stannade vi till hos Jim & Ursula, vi har tidigare skrivit ett inlägg om hur deras husbil anpassats till deras behov. Var kul att träffas och se ombyggnationerna i husbilen, men också njuta av fint italiensk kaffe i en vacker trädgård samtidigt som vi hade fina och öppna samtal. Roger & Jim delar Formel 1 & Alfa Romeo intresset så snacket gled så klart lätt in på det. Hoppas vi ses igen snart!

I helgen hängde vi på Öckerö och det var dags för Britt-Marie och Lars att komma och hämta våra gamla nivåblock som de köpt. Efter att ha följt varandras bloggar länge var det väldigt roligt att äntligen träffas. Det känns ju som att vi känner varandra redan då vi läst så mycket i bloggarna. Jättetrevligt att byta lite ord mellan regnskurarna och till och med en sakta promenad runt i hamnen så vi hade kort väg hem ifall regnet skulle komma. Nästa gång får vi sikta in oss på fint väder!

fin trädgård

Härlig miljö för lite socialiserande på avstånd.

laika

Britt-Marie & Lars fina Laika uppkörd på våra gamla nivåblock.

Fick till ett Funny Faces bild med avstånd minsann. Tack BM & Lars!

Stroll in action I kvalet

Och så ägnades helgen även åt Formel 1. Äntligen var det premiär, drygt 3 månader senare än normalt. Det blir många helger framför där F1 styr våra dagar. Vi betalar för ViaPlay under Formel 1 säsongen, så vi kan se oavsett var vi är i världen och via datorn.

/Anna & Roger