Nyttigt/Wholesome (360 av 365)

Några fler bilder till för foto-utmaningen! Om ni gillar att kolla in fina bilder så rekommenderar jag er att klicka på den lilla kamerabilden till höger och spana in bloggarna hos de andra som är med!

Jag måste göra musli i morgon, den tar slut så fort! I den senaste jag gjorde så la jag i torkade Gojibär för att få en liten annan smak på den. Det blev jättegott och ska ju vara jättenyttigt med.

I make my own cereal, I´ve started to put in dryed ”Goji” a very tasty and wholesome berry.

360_nyttig

Publicerat:

i:

Ett svar till ”Nyttigt/Wholesome (360 av 365)”

 1. Profilbild för skrattfia

  Hejk!
  Det kanske jag skulle ha varit i fredags´(nyttig alltså)då jag istället drack en hel del whisky och åt god mat och kladdkaka med vispad grädde och kaffe till efterätt i fredagskväll men gott var det.

  Var på möhippa i fredags och det var kul vi var 16 tjejer inklusive bruden så det var urskoj vi sjön lite karaoke mm
  så man var lite seg i knoppen och kroppen i lördags kom ju hem sent och är inte van att vara ute och rumla men har ju en sån gullig sambo så han kom och hämtade mig, blivande bruden, brudens syster och kusin och körde hem allihop dit dom bodde och sedan åkte vi hem till oss, P bara skrattade då jag var lite på lyran.
  Sedan så var P på svensexa dagen efter men han var ju inte med på lördagskvällen så han var ju inte så trött men hade ont i muskler han inte brikade använda då dom testade på Segway, curling vilket var ursvårt men roligt.
  Kram Eva-Lena
  Kram Eva-Lena

  en var lite seg i knoppen och kroppen i lördags kom ju hem sent och är inte van att vara ute och rumla
  Kram Eva-Lena

Vädret

Ourique, PT
14°
Växlande molnighet
06:2420:53 WEST
OnsTorFreLörSön
34°C / 14°C
37°C / 17°C
37°C / 17°C
33°C / 17°C
32°C / 15°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.