Vad säger man?

Lästid: < 1 minuter

Nog för att man hört att en del amerikanare tror att det går omkring isbjörnar på våra gator, vilket ju är så inskränkt det kan bli, trodde jag. Men det här tar ju priset! Tänker vi så här i Sverige med tro?

Publicerat:

i:

10 svar till “Vad säger man?”

 1. Om det är sant är man ju HEEELT förstummad, Finns det verkligen människor som är SÅ okunniga? Men det kan ju vara någon som satt in en sån annons för skoja lite också, man vet aldrig.
  /Lotta

 2. Här är jag =) Ja, mycket är det ibland och då blir bloggandet tyvärr lidande… Annars är det bra, jämna plågor eller hur är det man brukar säga?!

  Jisses, nog för det finns idioter alltid. De borde komma ut till oss på landet. Kanske en affärsidé?

  Kram!

 3. MEN HALLÅ vilken planet kom det här ifrån??? men det är klart jag tror ju också att köttet kommer från kötträdet, ja du vet de där köttätande växterna genererar väl kött eller????? ja man skall ju aldrig sluta förundra sig!
  Kramen och tack för att du ringde!!!!!!!!!!!!!!

 4. Teresia – precis
  Lotta – jo det kan ju vara så med, kanske ska hoppas på det
  Linda – riktigt sorgligt
  CC – vad glad jag blir av att ”se” dig!
  Erica – inte jag heller
  Lotta – hiahahha, nä man får nog vara beredd på fler korkade uttalanden

 5. Haha, jag hoppas att det inte är så illa här. Jag har träffat barn som trott att mjölken kommer från mjölkfabriken och äcklats oerhört när de förstått att drycken kommer från kossans spenar.. Men de är ju förlåtna eftersom de är barn. Den här har ju uppenbarligen lärt sig skriva..

 6. Anna ! har varit ute och joggat -puh det var jobbigt men skönt och tänkte på dig då vi nämnde det nångång för huuuuundra års sen. !
  Har du lust att gå en lååååångpromenad någongång med mig??? tar 2.2 timmar från mig – man går militärvägen och till eriksbergs kyrka förbi skolan sen vår väg till vimle…

  har du lust? tänkte att då förenar vi nytta med nöje …snack och motion

Translate »