Om att vara i och ta tillvara på nuet

Att låta tankar flöda och aktiviteter ske är viktigt tycker vi, att inte bromsa idéer och spännande upplevelser när de poppar upp.

När vi var hos våra vänner på Hemma på Hult så reflekterande jag (Anna) och Chatrine över hur lite spärrar vi har i våra dialoger. Hur det som vill komma ut alltid tas emot och ventileras. Spelar ingen roll om det är sånt som i andra sällskap och sammanhang hade verkat märkligt eller udda att ens prata om. Det är ett sätt att vara i nuet, att låta allt ta plats här och nu.

Vi har ju bjudit in er i våra tankar om framtiden. Bland funderingar och spånande. Genom att prata om sånt som vi drömmer om tar vi ett steg närmare drömmen. Om den bara ligger där orörd så händer oftast inget. Men genom att faktiskt formulera orden blir det mer verkligt för oss. Det är ett sätt att ta tillvara på nuet, att prata och skriva om drömmarna.

Att tränga undan möjligheter eller öppningar av olika slag gör vi inte längre. Vi välkomnar allt och det ger oss så många möjligheter. Tänk bara på hur jag vägrade låta regnet avskräcka mig från en utedusch, vilken fantastisk upplevelse att stå naken i duschen med naturen i blickfånget. Det är verkligen ett sätt att både vara i och ta tillvara på nuet.

Uteduschen på Hemma på Hult
Här kommer vattnet ut i duschen 😀

Översta bilden är en av alla vackra vägarna vi kör på med vårt hem! Om ni också vill prova ovan utedusch så kan en natt på Hemma på Hult ställplats vara rätt, men observera – bokning av boplatsen måste göras via telefon innan ankomst!

/Anna & Roger

Publicerat:

i:

Senaste inläggen

Vädret

Ourique, PT
11°
Växlande molnighet
06:2020:38 WEST
SönMånTisOnsTor
22°C / 10°C
22°C / 10°C
22°C / 9°C
24°C / 8°C
26°C / 8°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.