david beckham

Oväntat bra dokumentär

Fotboll har jag aldrig varit intresserad av. Fullständigt ointresserad faktiskt. Men dokumentären om David Beckham var ruskigt bra och otroligt intressant!

Det här var något nytt för mig. Jag skulle aldrig ens kollat trailern för den här dokumentären. Men någon av er där ute i blogglandia tipsade och jag jag tänkte, äsch jag provar! Passar ju bra till dagens citat i morse med.

En miniserie på Netflix visas där David Beckhams liv och karriär dokumenteras. Visst handlar det om fotboll, men det handlar väldigt mycket om galenskaperna från media och folket, Att vara kändisparet Beckham & Posh har definitivt inte varit lätt.

Jag visste inte om den mobbing som David varit utsatt för och att få en inblick i proffsfotbollsspelarens värld var intressant. Att se hur de tvära kasten påverkat parets relation. Jag uppskattade mycket hur de kunde berätta den här historien utan att släppa filmaren hela vägen in. För det behövs inte. Vi behöver inte veta allt. Och de var tydliga med sina gränsdragningar. Starkt!

Jag skrev även om dokumentären om Harry & Meghan, som jag också rekommenderar. Om den går att ses fortfarande.

Översta bilden är ett foto på min dataskärm. Väldigt smutsig sådan 🙂

Publicerat:

i:

14 svar till ”Oväntat bra dokumentär”

 1. Profilbild för Ingrid

  Tack för tipset! Jag har sett att den här dokumentären kommit, men tänkt som du att en dokumentär om en fotbollsspelare kan ju inte vara någonting.
  Nu ska jag se den!

  1. Profilbild för Anna Forsberg

   Hoppas du gillar den så som vi gjorde!

 2. Profilbild för Annika

  Den är verkligen så BRA!! Tittade på den med allra största intresse (trots att jag bryr mig noll om fotboll). Alla känner till The Beckhams, det var så fint att se hur ödmjuka de bägge var. Inte visste jag heller att DB fått utstå sådant massivt hat, hur orkade han och Posh med det? DET var nytt för mig, detta med det enorma hatet och den mobbningen,
  Gillade verkligen denna dokumentär och skrev om den på min blogg tidigare i höst. Trodde inte alls att jag skulle tycka sååå mkt om den som jag sedan gjorde.

  Tror Netflix tagit bort dokumentären om Harry och Meghan, Tror det iaf.

  Kramar!!

  1. Profilbild för Anna Forsberg

   Det var nog du som tipsade om den! Helt galet vad mycket hat de fick utstå, och deras ödmjukhet och klokhet var fint att se. Kram!

 3. Profilbild för Lillan Kind

  Tack för tipset! Jag har sett att den här dokumentären går på Netflix, men eftersom jag liksom du är fullständigt ointresserad av fotboll har jag inte brytt mig om att se den. Men efter ditt inlägg har jag tänkt om, och tänker göra det. Det här att leva ett liv som kändis verkar inte alltid vara det lättaste.

  1. Profilbild för Anna Forsberg

   Vad kul att inspirera dig, hoppas du uppskattar den! Nä fy för att vara kändis.

 4. Profilbild för Hanneles bokparadis

  (har inte nexflix just nu, lånat av sonen ibland, men han jobbar till sjöss fem veckor och då har de inte det)

  1. Profilbild för Anna Forsberg

   Vet inte hur länge den finns kvar, men den är i alla fall sevärd tycker jag.

 5. Profilbild för Ibod11 - Ingrid

  Jag har inte heller något fotbollsintresse och jag är inte särskilt intresserad av kändisar över huvud taget. Men någon gång händer det att jag ramlar över något intressant i alla fall och den här dokumentären ska jag lägga på minnet. S k ”vanliga människor” är jag mer intresserad av. Som här i bloggvärlden 😀
  Kram

  1. Profilbild för Anna Forsberg

   Jag är faktiskt inte heller intresserad av kändisar. Men den här dokumentären gillade jag. Det är ju sällan det finns dokumentärer om vanliga människors liv. Tyvärr. Exakt, därför bra att vi bloggar så vi bjuder på en annan bild och dessutom kan få läsa om och lära känna vanligt folk. Kram

 6. Profilbild för Susjos

  Tack för tipset, har sett att den har kommit, men inte heller varit så intresserad, men kanske jag ska se den i alla fall, är ju också liiite intresserad av fotboll!

  1. Profilbild för Anna Forsberg

   Hoppas du gillar den!

 7. Profilbild för Marianne

  Jag kan absolut inget om fotboll förutom att det är 22 spelare och 20 av de jagar samma boll. Jag vet vem David Beckham och Victoria är eftersom jag jobbat i butik har jag sett rubriker på skvallertidningars omslag.
  För tillfället har jag inget Netflix men skulle nog sett dokumentären om jag haft det.
  Ha en fin dag,
  kram

  1. Profilbild för Anna Forsberg

   Det låter som jag, har aldrig fastnat för den sporten. Utan Netflix är det ju svårt att se så klart 🙂 Kram!

Senaste inläggen

Vädret

Ourique, PT
13°
Mestadels molnigt
06:5120:12 WEST
LörSönMånTisOns
24°C / 12°C
24°C / 11°C
26°C / 9°C
25°C / 8°C
24°C / 8°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.