Juni är snart slut, idag är det midsommarafton, dagarna blir kortare och ändå känns det som att sommaren knappt börjat.

Jag gillar ju att reflektera och att när jag såg den här listan hos Wilda som bloggar på Reaktionista så kände jag att den vill jag göra och vad passar bättre än att publicera den idag på midsommarafton då man vill ha riktigt mycket sommarkänsla.

Vill också önska dig en riktigt skön midsommar! Vi spenderar den här helgen i Stockholm, firar årsdagar och testar nya hotellet At Six. Självklart kommer det recension om det i nästa vecka. Bör hinna med en och annan restaurang också då vi bland annat firar 15-årig bröllopsdag!

Vad känner du inför sommaren?

Förväntansfull. Alltid en förväntan på det som ligger framför mig. En hel sommarmånad har redan gått men det känns inte så. Har bl.a. haft mysiga middagar på balkongen i solnedgången, så lite sommarkänsla har jag känt!

Ska du göra något du inte har gjort förut?

Ja, vi ska hyra en husbil i två veckor och testa den typen av semesterliv och förhoppningsvis då besöka platser jag inte besökt tidigare. Ska även besöka Tom Tits med guddottern.

Vilka smaker vill du uppleva?

Jordgubbar, smultron och riktigt smakrik färskpotatis. Saltvatten & sötvatten som slinker in i munnen när jag badar. Solvarma tomater från någon väns växthus och glass i stora lass.

Vilka platser vill du besöka?

Nya platser. Outforskade platser. Mysiga byar/städer. Alltid Skåne. Västkusten i husbil kan nog vara fantastiskt!

Vad oroar du dig för?

Mygg- & knottbett. Alltid min stora farhåga – klåda är tortyr tycker jag. De gillar mig skarpt de där rackarna!

Hur vill du ta hand om dig själv i sommar?

Gå barfota mycket. Läsa många böcker och ha långa fina samtal. Använda solglasögon. Stanna upp och ta in ögonblicken av goda dofter, vackra vyer och känslan under fotsulorna.

Vilka dofter vill du njuta av?

Doftrika rosor, pioner och andra blommor. Os från grillen i trädgårdarna jag går förbi. Tång från havet jag sitter och tittar ut över. Och förmodligen mycket mer, för jag älskar verkligen dofter. Ska notera ner vilka dofter jag noterar och återkoppla efter sommaren.

Vilka människor vill du träffa?

Familjen & vänner, gamla som nya. Spontana möten och planerade träffar. Ser fram emot att träffa lite campingmänniskor också 🙂

Vilka ljud kommer du att lyssna efter?

Vattenplask, jollrande bebisar och goa motorljud. Och musik. Älskar när det spelar musik högt ut från ett lägenhetsfönster eller från uteserveringar man går förbi.

Hur vill du känna dig?

Som alltid, fri! Att inte ha några måsten. Att styra min tid och göra mina egna aktiva val.

Nu drar vi snart till tågstationen och hoppas att snabbtåget till Stockholm går som det ska!

Glad Midsommar!