Projektet Tiny House i Portugal är startat!

Projektet Tiny House i Portugal är startat!

Några av våra drömmar om framtiden har stakat ut vägen för nästa steg i vårt liv. Projektet att flytta till Portugal har börjat!

Först och främst – vi har inte alls tröttnat på att bo i FrankieBoy, vi kommer fortsätta med det troligen ett bra tag till. Men för att på sikt kunna genomföra flytten till Portugal behöver en hel del saker komma på plats.

En till blogg

Även detta är ett projekt som vi kommer dela med oss av. Som vanligt är vi transparenta och tänker att det kanske kan inspirera och hjälpa någon annan med liknande tankar. Framför allt kanske vi kan få kontakt med andra med liknande tankar och idéer.

-> Bloggen Tiny House, Portugal

Eftersom detta projektet inte handlar om husbilsliv så vill vi inte blanda in den processen här på boihusbil-bloggen. Men du är varmt välkommen att läsa även den andra bloggen om du vill!

När, var & hur?

Alla de frågorna får du svar på i den andra bloggen. Flera inlägg är klara och kommer publiceras den närmsta tiden (ett redan i eftermiddag), så håll utkik där.

Varför?

Den korta versionen är att vi vill genomföra vår gamla dröm om att flytta utomlands. Att göra det till ett Tiny House ger oss de förutsättningar vi vill ha och behöver. I kombination med husbilslivet känns det som att vi kommer få ännu bättre förutsättningar för den typen av liv vi vill leva.

Det finns två sätt att bli rik på. Det ena är genom att förvärva mycket, och det andra genom att önska lite

Vi fokuserar på det andra alternativet. Så vi fortsätter att bo i vår härliga FrankieBoy, men har alltså dragit igång projektet med att flytta till Portugal och bo i ett Tiny House där, så småningom. Det kommer vara tillfällena som avgör när det blir. Och var vi hamnar.

Jo, denna bloggen lever vidare också.

Edit: alla bloggarna är ihopslagna här på anna-forsberg.se numera

/Anna & Roger

Publicerat:

i:

20 svar till “Projektet Tiny House i Portugal är startat!”

  1. Låter fantastiskt. Och att ni fortsätter att ha Frankie boy och samtidigt så håller ni utkik efter tillfällen och möjligheter. För livet – framåt!

    • Ja det känns fantastiskt att kunna göra detta och samtidigt fortsätta njuta av vår ljuvliga livsstil. Tack!

  2. Spännande steg att ta med att flytta till Portugal. Hoppas ni hittar något fint och mysigt ställe. Kommer nog följa er för att se hur det går för er.

Translate »