Knutstorp

Racerhelgen i bilder

Ett av mina intressen är fotografering och bildredigering. Det fick jag syssla med en del i helgen!

Som jag berättade i förra inlägget spenderade vi helgen på Knutstorp med andra Alfister och tittade på bilar och race. Rogers stora intresse!

Jag har ett intresse av fotografering, något jag vill utveckla! Och nu när vi har målsättningen att jobba mindre än vad jag lyckats med de senaste tre åren så vill jag aktivt få in mer fotografering i mitt liv. Bloggade om det nya svarta att jobba mindre på min andra blogg Webbtanten i veckan.

Telefonen, en iPhone 7 plus, är vad jag använt när jag fotat denna helgen. Tycker det var svårt att hitta intressanta motiv, men det är ju också en del av träningen i att fotografera, att faktiskt hitta motiv. Typ överallt. Hoppas du gillar någon av bilderna i alla fall!

/Anna

Publicerat:

i:

4 svar till ”Racerhelgen i bilder”

 1. Profilbild för Anki

  Häftiga bilder från en fartfylld helg!

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Tack!

 2. Profilbild för Rolle o Carina

  Härliga bilder från Racerbanan du bjuder på!

  Ha det gott…..

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Tack!

Senaste inläggen

Vädret

Ourique, PT
13°
Växlande molnighet
06:4820:14 WEST
MånTisOnsTorFre
26°C / 9°C
25°C / 8°C
25°C / 9°C
23°C / 9°C
20°C / 9°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.