Så här har vi flängt

Med appen Polarsteps registrerar vi vart vi rör oss, både med bil och till fots. Det är ett ruskigt bra hjälpmedel för oss!

Var lite rädd att den skulle sluka batteri, så även om det drar mer nu än tidigare så är det marginellt. Appen registrerar hela tiden, den är aldrig i pausläge för då skulle jag helt säkert missa att sätta igång den igen. Så vi trackar vår rörelse utan att ens tänka på det. Perfekt tycker vi!

Det är möjligt att lägga till bilder och text utmed rutten och vi har lagt in en bild där vi stannat för att få hjälp att komma ihåg hur det ser ut just där.

Vi har även börjat lägga in bilder från de visningar vi varit på (vilka vi berättar om i kommande inlägg), så vi lätt kan se vilka fastigheter vi tittat på var.

Vi har snurrat en del i Alentejo och Algarve.

Du kan se att vi körde åt sydväst när vi kom in i landet och sedan höll oss utmed kusten innan vi svängde in i landet igen. I Alentejo körde vi runt en hel del innan vi kom hit till Algarve. Det har blivit några mil, men Portugal är inte så stort så det blir lätt ett virrvarr av vägar när vi gör våra dagsutflykter och när vi tar oss till nya områden.

Översta bilden är från Évora i Alentejo

Publicerat:

i:

4 svar till ”Så här har vi flängt”

 1. Profilbild för Anders Arlborg

  Intressant läsning. Hoppas ni hittar ett fint litet hus.

 2. Profilbild för Ove Lundqvist
  Ove Lundqvist

  Kul att följa er resa och era betänkligheter. Nu har jag laddat ner polarstepp så får vi se vad det kan tillföra framgent ????????

  1. Profilbild för Anna

   Kul, hoppas du gillar den!

Senaste inläggen

Vädret

Ourique, PT
11°
Växlande molnighet
06:2020:38 WEST
SönMånTisOnsTor
22°C / 10°C
22°C / 10°C
22°C / 9°C
24°C / 8°C
26°C / 8°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.