Med appen Polarsteps registrerar vi vart vi rör oss, både med bil och till fots. Det är ett ruskigt bra hjälpmedel för oss!

Var lite rädd att den skulle sluka batteri, så även om det drar mer nu än tidigare så är det marginellt. Appen registrerar hela tiden, den är aldrig i pausläge för då skulle jag helt säkert missa att sätta igång den igen. Så vi trackar vår rörelse utan att ens tänka på det. Perfekt tycker vi!

Det är möjligt att lägga till bilder och text utmed rutten och vi har lagt in en bild där vi stannat för att få hjälp att komma ihåg hur det ser ut just där.

Vi har även börjat lägga in bilder från de visningar vi varit på (vilka vi berättar om i kommande inlägg), så vi lätt kan se vilka fastigheter vi tittat på var.

Vi har snurrat en del i Alentejo och Algarve.

Du kan se att vi körde åt sydväst när vi kom in i landet och sedan höll oss utmed kusten innan vi svängde in i landet igen. I Alentejo körde vi runt en hel del innan vi kom hit till Algarve. Det har blivit några mil, men Portugal är inte så stort så det blir lätt ett virrvarr av vägar när vi gör våra dagsutflykter och när vi tar oss till nya områden.

Översta bilden är från Évora i Alentejo