Sandhem ställplats

Sandhem ställplats – fantastisk miljö vid badplats

Igår, fredag eftermiddag kl. 16, stod jag & FrankieBoy utanför Rogers jobb för att vi snabbt skulle komma iväg. Lämna Alingsås och få en helg i lugn miljö.

Vi hade redan för nån vecka sedan bestämt att vi skulle åka till Sandhem ställplats, som ligger utanför Mullsjö, ca 1,5 timmes körväg. Lagom avstånd och dessutom gratis.

Har läst att andra gillat denna ställplatsen mycket. Och jag förstår verkligen varför. Här är vackert! Kan tänka mig att sommaren är ännu vackrare och dessutom perfekt för morgon- och kvällsdopp.

Sandhem ställplats

Sandhem ställplats

Saknas något på Sandhem ställplats?

I en sån här miljö behöver en inget annat än miljön. Den är gratis. Finns plats för 8-10 bilar här, två har tillgång till el. Vi kom tillräckligt tidigt för att haffa den sista elplatsen! Allt är gratis här, inte bara miljön.

Det finns en fin toalett 1oom bort och där kan en också tömma toakassetten och hämta vatten. Men det finns ingen plats att tömma gråvattnet…. Och det är något vi har stort behov av att göra. Så det blev bara en natt här, tillsammans med tre andra husbilar. I eftermiddag åker vi vidare till en annan plats där vi kan tömma gråvattnet, men vi kommer garanterat tillbaka!

Jag har lagt till Sandhem ställplats på vår Google karta över ställplatser vi besökt.

I eftermiddag passar vi på att träffa vänner från Jönköping som tar sig hit med fika från sitt konditori innan vi åker vidare och vi hoppas vi kan sitta ute vid badplatsen och njuta av fika och gott sällskap i denna fantastiska miljö.

/Anna

 

 

Publicerat:

i:

6 svar till ”Sandhem ställplats – fantastisk miljö vid badplats”

 1. Profilbild för Husisblogg

  Verkar vara en väldigt fin plats som kanske jag kan få besöka i framtiden. Ägarna får så många olika tips på platser att besöka så boken fylls på hela tiden så inget glöms bort.
  Mina ägare hamnade i samma dilemma som ni med gråvatten vid en semester. De köpte då en dunk som rymmer 20 liter som de kunde ha under mig och tömma genom den. Gråvatten kan man ju ändå hälla där svartvattnet också töms. Lite omständigt, men nöden har ingen lag.

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Bra tips! Vi har en balja i bilen vi kan använda om det blir panik. Men eftersom vi inte har någon service där vi står på veckorna så behöver vi kunna tömma allt när vi är ute o flänger på helgen.

 2. Profilbild för ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★
  ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

  Det ser onekligen mysigt ut där :). Spännande med att det är gratis :D. Sådant är ju alltid uppskattat 🙂

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Ja vissa kommuner har fattat att gratis är bra 🙂 Det gör att folk kommer, handlar i deras butiker och talar om orten. Det är billig marknadsföring!

 3. Profilbild för Matts Torebring

  Tack för tipset, där vi vi förbi ibland

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Vassego! Och inga problem att få plats med längre bil heller 🙂

Senaste inläggen

Vädret

Ourique, PT
13°
Växlande molnighet
06:4820:14 WEST
MånTisOnsTorFre
26°C / 9°C
25°C / 8°C
25°C / 9°C
23°C / 9°C
20°C / 9°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.