Ser fram emot WebCoast

Jag tänker inte be om ursäkt för att det är snålt med inlägg här på Webbtanten just nu, men jag förklarar gärna varför 🙂

Det e mycke nu
Den största anledningen är att det produceras för fullt just nu, har många order på hemsidor i WordPress som ska lanseras inom kort och självklart prioriterar jag det. Dessutom förbereder jag ett par kurser som jag ska hålla under mars – en om WordPress och en om Twitter.

WebCoast
Tid som jag inte arbetar för mina kunder lägger jag på WebCoast hemsida. En webbplats jag arbetar helt ideellt med – precis som alla andra som är aktiva i det projektet. Jag har yttersta ansvaret för webbplatsen och har haft det sedan starten 2011.

WebCoast är en samlingsplats för alla oss som gillar webben och internet! Vi som gillar att kommunicera via nätet på olika sätt.

WebCoast är en unconferens, vilket betyder att det är en konferens där föredragshållarna inte är inbokade mot gage, utan det är deltagarna själva som är föredragshållare. Man väljer själv om man vill hålla i en session eller om man bara vill delta. Det är med andra ord en helt deltagarstyrd konferens!

WebCoast första gången förra året
Jag var med förra året också och det var en av de mest givande konferenserna jag varit med på. Jag lärde mig så mycket nytt och träffade så ofantligt mycket duktiga och intressanta personer. Mitt nätverk utökades otroligt mycket. Min man Roger var också med och trots att han inte alls arbetar med webben, han är glasmästare, så var helgen väldigt givande även för honom på många sätt. Snart är det alltså dags för oss båda igen att bege oss till Göteborg!

16-18 mars invaderar 200 – 300 personer Lindholmen Science park i Göteborg

Du kan läsa allt om det här fantastiska eventet på WebCoast hemsida, har du funderingar så är det bara att fråga på i kommentarerna här.

Sprid gärna informationen om WebCoast till dina vänner och bekanta – vore ju synd om de missade det. Det finns biljetter kvar än så länge och det är ju ett helt år kvar till nästa gång.

Vi ses väl?!

Publicerat:

i:

5 svar till ”Ser fram emot WebCoast”

 1. Profilbild för chefstomaten

  Oj vad jag blir sugen på WebCoast nu! Måste verkligen ta tag och köpa mig en biljett.

  1. Profilbild för vimleanna
   vimleanna

   Ja bara gört! 🙂

 2. Profilbild för Daniel

  Låter riktigt intressant!

  1. Profilbild för vimleanna
   vimleanna

   Kom med vettja! Biljetterna säljs t.o.m. söndag.

Vädret

Ourique, PT
25°
Växlande molnighet
06:1020:56 WEST
TisOnsTorFreLör
23°C / 14°C
22°C / 14°C
24°C / 11°C
30°C / 14°C
34°C / 16°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.