amerikansk kyl

Sista snusket lämnat huset

Ja det låter kanske konstigt, men faktum är att de tidigare ägarna inte städat på länge. Kylskåpet luktade skunk, men fick stå kvar till i fredags ändå.

Det är en fantastisk känsla att nu ha kunnat ställa ut kylskåpet utanför huset. Trots att jag städat det invändigt har det inte känns helt fräscht. Jag har haft saker som är inplastade där, typ vårt lager av halloumi.

Platsen för där vår kombinerade kyl/frys ska stå har varit första fokuset när golvet lagts. Så, när den delen hade fått klinkers och fog så flyttade vi dit vår nya kyl och kopplade in den till vattnet för att kunna få kylt vatten och is. Nu är den inte i vägen längre, åbäket som är 90 cm brett har stått mitt i rummet sen vi fick leveransen för ganska länge sen.

Så fort vi fått kyla i den flyttade jag ut det som fanns i skunkkylen. Och snabbt bar vi ut det snuskiga kylskåpet! Fernando ska ta hand om det, så det kommer till återanvändning någonstans, för det fungerar ju fortfarande.

Inga mer snuskiga saker finns kvar i vårt hus. Vi återanvänder en del som de lämnat men det är saker som inte är äckliga. Och sånt som vi faktiskt ska göra om lite. Men det kommer mer om det så småningom. Snusket är borta i alla fall! Skönt!

Besparar er bild på det gamla kylskåpet, så får ni istället se det nya och fräscha 🙂

Publicerat:

i:

2 svar till ”Sista snusket lämnat huset”

  1. Profilbild för Kors och Tvärs

    Andras snusk är definitivt inte kul…. Skönt även det är borta nu

    1. Profilbild för Anna Forsberg

      Ja väldigt skönt!

Senaste inläggen

Vädret

Ourique, PT
14°
Klart
06:2320:54 WEST
MånTisOnsTorFre
28°C / 14°C
30°C / 13°C
34°C / 14°C
36°C / 16°C
37°C / 17°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.