Snacka om ekologiskt och närproducerat!

Vi tog en promenad mitt på dagen, till andra sidan byn.

Där hämtade vi rosa, gröna och vita ägg (från frigående och välmående höns) hos vännerna vi kallar ”neighbours far, far away”. La dem i en äggkartong som vi använt flera gånger, la äggkartongen i en tygpåse och promenerade hem, efter att först ha druckit en kopp kaffe förstås ;-).

Publicerat:

i:

7 svar till “Snacka om ekologiskt och närproducerat!”

 1. Ejmis – visst är det!
  Uffematten – ja de är jättegoda
  Maria – vet inte 😉 hon har flera raser och många blandraser

 2. Rosa och gröna ägg låter spännande tycker jag, vad är det för ras som värper dessa? Lite sugen på att skaffa några hönor för att ha tillgång till egna ägg men vi får väl se om det är jag eller M som får sin vilja igenom, gris el. höna????
  Kram L

 3. Det lät mysigt!
  Jag handlar ägg av bonden i byn…men har inte fått kaffe någon gång…ha,ha…det skall jag tala om att andra får!!

  kramen!

Translate »