stockholm

Stockholm, vår fantastiska huvudstad

Jag älskar verkligen Stockholm! Skulle kunna besöka Stockholm ofta dels för att jag gillar staden men också för att jag har en hel del kunder här.

Den här svängen blev det tre dygn och jag hann med att träffa kunder, min grymma utvecklare och vänner. Samt ta några härliga promenader i det härliga vädret i vår vackra huvudstad!

Ställplatsen däremot.. men först lite bilder från det jag bl.a gillar med Stockholm, så berättar jag om ställplatsen längre ner.

stockholm

stockholm

stockholm

Ställplatsen Tantolunden i Stockholm

Läget är helt fantastiskt intill Tantolunden och med Hornsgatan bara ett stenkast bort. Men…

Det finns två stugor att hyra och så finns det ett 10-tal ställplatser för husbilar, det är litet och trångt. Inga 4m mellan husbilarna här inte. Man får ta den platsen som är ledig när man kommer, men man måste ha bokat innan, det finns ingen här på plats som tar emot. Vi hade tur att det fanns plats för vår långa bil. Så även om vi bokat så skulle vi i princip kunnat få en plats där vi inte fick plats. Nu blev det inte så, tack och lov.

Toalett och dusch ligger i en barack. Det är rent och luktar fräscht, men det är gammalt och känns som det är dags att uppdatera. Särskilt till det priset… vi betalar 340,-/natt inkl. el. Vi förstår att det är läget vi betalar för. Men ändå. Kan tänka mig det känns lite lummigare och mysigare på sommaren, när träden slagit ut, för hela ställplatsen omringas av träd.

Att bo mitt i stan innebär så klart ljud. Men jag blev ändå överraskad av alla oljud. Lågt flygande flygplan och tågen (spåren går alldeles intill) hörs väldigt tydligt på kväll och morgon, men på natten är det ju mindre trafik vad gäller alla fordon så då sov vi gott.

Står du på Tantolundens ställplats vill vi verkligen rekommendera ett besök på Shanti Soft Corner, om du gillar indiskt. Den bästa indiska maten vi ätit! Och det ligger bara 5 min promenad från Tantolundens ställplats.

Summa summarum – Stockholm är alltid kanon, men till nästa besök, troligen i juni på semestern, letar vi nog efter en annan ställplats.

Tantolundens ställplats

tantolundens ställplats stockholm

Publicerat:

i:

12 svar till ”Stockholm, vår fantastiska huvudstad”

 1. Profilbild för Helena Roth

  Låter all on all som en fin vistelse i huvudstaden – och det är ju även bra att veta till nästa gång att ni ska leta nya ställplatser. I sinom tid kanske ni hittar ”the one” för era kommande Sthlms-vistelser!

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Ja det är alltid bra i Stockholm skulle jag säga 🙂

 2. Profilbild för Tess Mabon

  Fattar att det bidde oljud, ni stod ju nästan rakt under inflygningen till Bromma…. 🙂
  Nästa gång får ni leta upp något på Djurgårn tycker jag….boende på Gröfvre Östermalm som tillhör Norra Djurgårn.

  Gillar er lilla ”Just Nu” ruta högst upp till höger <3

  PS. Er ställplats är ju även ett stenkast från min keramik dit jag ska i eftermiddag….Kisel keramik kl 13-16 om ni är kvar i stan för en kram.

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Vi får leta vidare, Långholmen ska tydligen vara bättre. Annars kan man ju stå lite längre ut och ta buss/tunnelbana/cykel in till city. Dags att uppdatera Just nu, eftersom i lämnat Sthlm. Så dessvärre kan vi inte komma förbi din keramik i eftermiddag. Kram kommer här, digitalt istället 🙂

 3. Profilbild för Liw

  Stockholm är så fint, håller med! Jag fullkomligt älskar indisk mat så det lät intressant med den indiska restaurangen ? Det lät dyrt att övernatta där, håller med. Nu längtar man till det blir lite grönt och lummighet gör ju mkt med ett ställe…

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Då ska du absolut testa Shanti! Och ja lite lummigt kan göra den tristaste plats fin 🙂

 4. Profilbild för Husisblogg

  Långholmen har jag stått på och ägarna var väldigt nöjda. Dock var det slitet även här och de hade vett att ta betalt. Men platsen var bra och ägarna kunde med lätthet cykla in till de mest centrala delarna. Det flög även flyg här på vissa tider och jag bodde i närheten av en väg, men mina ägare sov ändå gott.

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   I Sthlm city får man bevisligen räkna med att det kostar mkt oavsett kvalitet på ställplatser. Läget är allt. Har fått andra tips om Långholmen också. Kanske provar det. Eller så ställer vi oss utanför och tar buss/cykel in istället. Flygen går ju oftast inte på natten, så några timmar får man ju oavsett 🙂

 5. Profilbild för ReiseLinda

  Fina bilder från Stockholm, men tråkigt med ställplatsupplevelsen! Bra att ni berättar så vi vet om det blir aktuellt att åka till Stockholm!

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Tack Linda! Läget är ju fantastiskt så det kan vara anledning nog att stå på Tantolunden. Men jag hade högre förväntningar av en så uppskattad ställplats. Så tänkte jag kan bidra med att sänka förväntningarna så man inte blir besviken när man står där 🙂

 6. Profilbild för FREEDOMtravel

  Vilka fina bilder från Stockholm! Typiskt att komma på besök just när vi är i Marocko 😉

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Ja så typiskt. Kanske vi möts någon annanstans på vägarna!

Senaste inläggen

Vädret

Ourique, PT
11°
Växlande molnighet
06:2020:38 WEST
SönMånTisOnsTor
22°C / 10°C
22°C / 10°C
22°C / 9°C
24°C / 8°C
26°C / 8°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.