Fascineras titt som tätt över vad som kan hända med olika statusuppdateringar i Sociala Medier. Från digitalt till analogt, nedan uppdatering resulterade i att jag fick en lyxig anteckningsbok.

Min tanke kring anteckningar, analoga eller digitala, skrev jag på LinkedIn för ett par veckor sedan och den har fått stort genomslag och har närmare 7 000 visningar på LinkedIn.

Jag läser allt oftare om personer som övergår till att använda sig av olika varianter av anteckningsböcker, papper och penna istället för de digitala verktyg de tidigare använt för att hantera anteckningar, planering, utveckling, tankar etc. Hur tänker/gör du och varför? Vill höra allt om denna nya (?) trenden (?)!

En av de som kommenterat ville ge mig rätt förutsättningar för att faktiskt skriva anteckningar analogt.

Sot – anteckningsboken som är nåt annat

När anteckningsboken ”Sot” kom med posten blev jag överväldigad! Jag som bara använder kollegieblock (när jag kör analogt) till mina noteringar under möten och telefonsamtal kände direkt – det här är nåt annat!

Evernote och Anteckningar i all ära, men – det här är nåt annat.

Wunderlist är superbra till mycket, men – det här är nåt annat.

Projektverktyget Asana kan jag inte leva utan, men – det här är nåt annat.

Vaddå nåt annat?

En anteckningsbok är väl en anteckningsbok. Ja, för mig var det så. Innan. Innan jag fick Sot. Denna svensktillverkade stilrena anteckningsbok.

När jag håller i boken vaknar en känsla av omvårdnad inom mig. Den här boken är viktig. Det jag skriver i den ska vårdas ömt av mig och andra (?) som läser i den.

Med nya vackra anteckningsboken Sot i min ägo gäller det att vara kreativ!

Sot anteckningsbok

En anteckningsbok för vad?

Vad ska jag skriva om? Drömmar? Tankar? Relationslistor? Måste ju inte skynda mig att bestämma det, men är ju samtidigt sugen på att börja använda den direkt.

Ett par timmar efter att jag först höll Sot i min hand kom jag på det!

Jag och Roger har ett ganska stort projekt framför oss, som kräver mycket förarbete, research och planering. DET ska jag använda Sot till! Och jag kommer så klart att blogga om det också, när det är officiellt.

Tack Madeleine!