Tjejsnack – vecka 8

Bästa/värsta Minnet?
Bästa: Barnens födelse
Värsta: Har jag förträngt
Bästa/värsta Resan?

Bästa: 3 v. i Spanien/Gibraltar när jag o Roger gifte oss
Värsta: Har jag förträngt
Bästa/värsta Maträtten?

Bästa: Varierar, men just nu är det nog hemmagjord pizza
Värsta: Senigt och fett kött
Bästa/värsta Köpet?

Bästa: Chico & Belle
Värsta: VW Transporter.. numera såld
Bästa/värsta Egenskapen hos en vän?

Bästa: Ärlig
Värsta: Lögnare

Publicerat:

i:

7 svar till “Tjejsnack – vecka 8”

 1. värsta maträtt? senigt kött? jag mår illa av tång…kommer upp på tallriken direkt -så sushi är uteslutet….och inälvor och blooooood rätter det går FETbort hos mig…äter hellre senigt och fett kött !!!
  ha nu en förbaskat mysig helg kram

 2. Hahha…mjo.. det finns ju mycket som är värre, men då äter jag det inte. Jag tänkte mer på sånt som jag äter emellanåt men inte tycker om. Annars hade jag ju kunnat skriva typ älgmule el. liknande.
  Kram tillbaks!

 3. Angående maträtterna så är jag helt och fullt inne på Loppans linje…

  Trevlig lördag!
  Kram Stina

 4. Hejsan, här var det lägensedan jag kikade in! Cornelias Corner sa att du bor i närheten av Loppan och ville att vi tittat förbi när vi åker dit, det blir jättekul det! Jag hoppas det är soligt och vårigt då för jag vill se lyckliga grisar som snurrar runt och slänger sig i gräset! 🙂 (Jättehärlig film på din glada gris!)
  Ha en härlig helg, solen skiner! ~Josefine

 5. Vad söta grisarna var när de låg ute och solade sig:)

  Gifte ni er utomlanda? När var det? Hur gick det till? Berätta mer!

  Trevlig söndag!

Translate »