Vi läser ju mest på nätet, på bloggar och i sociala medier av olika slag. Men det finns ju böcker också!

Jag köper inte böcker längre, utan jag lånar och byter med andra. Men här är i alla fall några tips på riktiga böcker. Och nej, detta är inga reklamlänkar eller annat som vi tjänar pengar på. Vill bara dela med oss.

Husbil genom Europa

Fick nys av den här sprillans nya boken via Facebook och sedan dök den upp som reklam i något flöde. Har inte själv läst den, men är nyfiken på vad den kan innehålla. Kanske du redan har läst den och kan berätta vad du tycker? Det framgår inte någon författare till boken, det tycker jag är märkligt 🙂

Läs mer och beställ hos Adlibris till exempel

Husbilsboken

Denna boken har vi. Köpte den direkt när den kom ut, för jag är bekant med Sanna som skrivit den. De är också de som tipsat oss om att ha en större bil än vad vi först tänkt och det är vi tacksamma för! En riktigt bra bok för dig som går i husbilsköpstankar.

Läs mer och beställ hos Adlibris till exempel

Husbil i Europa 5.0

Känner inte författaren Anders Witt, men han har rest med husbil i 17 år så han har säkert mycket matnyttigt att komma med. Den finns i en uppdaterad upplaga sedan något år tillbaka. Har inte läst denna själva.

Läs mer och beställ hos Adlibris till exempel

Tävling!

Vi har ett exemplar av Husbilsboken, den på bilden. Alltså begagnad eftersom vi köpte den när vi var nybörjare. Vore ju kul om någon annan fick glädje av den så vi lottar ut den.

Den som skriver en kommentar till detta inlägget och skriver att en gärna vill ha boken är med i utlottningen. Vinnaren får boken, som vi skickar med post i slutet av maj.

Dragning har skett och vinnare är: Helena!

/Anna