kommentera-pa-bloggar

Har du en blogg som vi inte kommenterar på?

Vi läser väldigt mycket bloggar, både vad gäller husbilar, resor och annat. Jag kommenterar gärna (Roger gör det inte) och lämnar ett avtryck, det är en vana jag haft sen jag började blogga för 10 år sedan.

Men det går inte överallt. Så om du har en blogg som får få kommentarer och inga ifrån mig så vill jag bara säga att jag försöker. Många gånger flera gånger på olika sätt. Men när jag lagt ner tid och engagemang i en kommentar som bara försvinner ut i cyberspace någonstans så tröttnar jag så klart.

Men tycker också det är viktigt att du får besked om att jag inte är nonchalant på något sätt. Jag följer upp alla som kommenterar hos oss och går in och läser. Jag följer alla husbilsbloggar jag känner till via Bloglovin och där kollar jag av flera gånger i veckan.

Får du ingen kommentar av oss så vet du nu varför. Jag försöker. Bloggade även om detta dilemma på Webbtanten-bloggen för ett år sen. Kanske du där kan få lite tips på hur du kan göra med din blogg för att få kommentarer, om du vill.

Blogspot (blogger) är största problemet

Det är främst bloggar som ligger på blogspot (blogger) som jag inte lyckats få igenom mina kommentarer på. Jag har provat med alla möjliga varianter, dock aldrig Google-konto eller blogspot-konto för det har jag inte.

blogspot kommentar
Så här ser det ut på bloggar som det oftast inte funkar att kommentera på. Och i rullistan kan en ofta välja Namn/webbadress eller Anonymt istället för Google-konto. Men det hjälper dessvärre inte, går inte ändå.

När jag googlar hittar jag flera inlägg om det här problemet, folk är frustrerade över det. Verkar dessutom ha pågått under väldigt lång tid. Jag har också läst hjälpavsnitt hos Blogspot och deras instruktioner har inte avhjälpt problemet. Så jag tror inte det ligger hos mig/mina enheter, det är inte jag som har skit bakom tangenterna. Tidigare dök problemet mest upp när jag använde min telefon, men nu är det även om jag använder datorn.

Vill egentligen med det här inlägget säga att jag tycker det är tråkigt att inte kunna lämna avtryck där jag läser. Att vi inte kan ha en ömsesidig dialog. Men det är inget jag kan påverka. Tyvärr.

/Anna

Publicerat:

i:

14 svar till ”Har du en blogg som vi inte kommenterar på?”

 1. Profilbild för FREEDOMtravel

  I perioder har vi oxå problem att kommentera på en del bloggar, och det känns alltid frustrerande!

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Ja det är riktigt frustrerande, men jag har faktiskt sluta försöka på många bloggar. Läser gör jag gärna fortfarande dock.

 2. Profilbild för Kors och Tvärs

  Ja det är trist när det inte fungerar. Och jag tappar också tålamodet när jag har klickat på 20 övergångsställen, 15 butiksfasader, 17 bilar och 34 cyklar…..

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Ja det är också väldigt frustrerande! Men det brukar i alla fall fungera till slut.

 3. Profilbild för Christel

  Ja, det är så tråkigt, det är så många som är irriterade över att det inte går att kommentera. Precis nu fick jag på messenger från en vän som brukar kunna kommentera att det plötsligt inte gick. Jag funderar i perioder på att byta blogg, men det känns så besvärligt. Tack för att du belyser det.

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Jag tycker det är roligt att läsa dina inlägg (även när du är arg), du skriver öppet och informativt på en gång. Så jag läser allt om husbilslivet. Även om jag inte längre ens försöker kommentera hos dig. Att byta till ex. WordPress.com kan en ju göra ganska enkelt, men visst, det är en omställning och alltid lite meck. Det är också en gratis variant. Gå in på WordPress.com och kika.

 4. Profilbild för Rolle o Carina

  Ja vi har bytt nyligen från Blogger,det bara krångla där!
  Nu kör vi WP,fick lite hjälp att komma igång från
  Kors o Tvärs du vet,men det krånglar lite med att lägga
  in bilder från datorn,lättare från Iphonen konstigt nog 🙂
  Man får väl sitta o klura lite så kanske det löser sig!

  Ha det gott…..

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Ja, det är bra att ni bytt 🙂 Finns en del kvar att leka med där för er, men det ska ju vara kul med. Bra ni har Anette som hjälper er, hon har ju vana av den plattformen.

 5. Profilbild för Britt-Marie Lundgren

  Jag har kollat lite på vår blogg när vi kom hem men hittar inget jag kan åtgärda för att du ska kunna skriva någon kommentar. Ingen annan har hört av sig om att det inte fungerar.
  Hur som helst kul att du skickar ett mail istället.

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   De som kommenterat på senaste inlägget har blogger-konton. Det är nog inga problem då. Det är för oss som inte har blogger som det bråkar. Det är nog inget du kan åtgärda, problemet ligger hos blogger. Kanske deras helpdesk kan svara/vägleda.

 6. Profilbild för Marggan

  Även jag har haft problem med att kommentera. Både på blogspot och wordpress och visst är det frustrerande när inlägget försvinner särskilt om det var ett långt inlägg. Jag har även wordpress men tycker det är jobbigt att lägga in bilder mm. Kanske dags att testa igen. Fick ditt meddelande om att du inte kunde kommentera. Bra att du skriver om det för det är ju så kul att få kommentarer.

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Tråkigt att det är så. Kommentarerna är ju ofta det som gör att det är extra kul att blogga, att en förstår att någon annan har glädje av det en skriver.

 7. Profilbild för JoY

  Använder Blogger som jag har fått höra från någon att det är svårt att lämna kommentarer på, suck. Svårt när jag inte vet/kan göra något åt det. Har också problem att lämna kommentarer från min mobil. Läser bloggar på mobilen och sedan glömmer jag bort att logga in på datorn för att lämna kommentaren. Man tappar lite lusten när det strular.
  Sedan är jag absolut ingen ”hackers” som kan något utöver att skriva, ska jag behöva göra om allt till WP så lär det aldrig bli gjort.
  Ska träffa Anette Kors&Tvärs snart, ska fråga henne lite då.
  Glad Påsk/Yvonné

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Ibland går de igenom på blogger men oftast inte. Och det är ju inte kul när en skrivit en kommentar som bara försvinner. Bra om Anette kan hjälpa till!

Vädret

Ourique, PT
24°
Växlande molnighet
06:1620:42 WEST
FreLörSönMånTis
30°C / 9°C
29°C / 13°C
28°C / 10°C
29°C / 11°C
32°C / 14°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.