Två nya campingbord varav ett är extra fint

Två nya campingbord varav ett är extra fint

När vi fick FrankieBoy för 2,5 år sedan köpte vi även ett campingbord direkt i tillbehörsbutiken. Det är nu utbytt.

Oerfarna och ivriga köpte vi ett bord som vi trodde skulle vara optimalt. Men vi har med tiden insett att det inte var det bästa för oss, trots att vi kompletterade med ett litet och mer behändigt bord att använda när vi inte ville dra fram det stora.

Bättre campingbord tycker vi

I sommar har vi hittat den optimala lösningen för oss och FrankieBoy! På Jordnära i Alingsås köpte vi Volga ett campingbord som är 80x60cm och med justerbara ben. Bordet är lätt och smidigt. Har en storlek som gör att vi enkelt kan lyfta det ut och in ur vårt garage.

Vi gav bort det stora och tunga bordet till kompisar som hade användning för det på sin gård. Det lilla extrabordet hade med tiden blivit fult av fukt, då det endast är en hårdpappyta i bordskivan. Det är nu återvunnet och vi har ersatt det med ytterligare ett bord av den nya varianten.

Vi har alltså två likadana bord nu, med en totalvikt som är lägre än de två andra. Vi använder det ena som grillbord eller som komplement om vi är flera personer.

Vaxduk med kakelmotiv

När vi stod i Kinna i förra veckan tog vi vägen om Kinnagarn för att fylla på garnförrådet. I samma lokal finns det massor av tyg och utanför affären stod en vagn med en massa vaxdukar för 29,-/meter.

Det ena bordet har vi i helgen klätt in med en vaxduk som föreställer kakel. Skönt med en duk som alltid sitter på plats och skyddar den vita ytan på bordet. Och det blir extra ombonat med kakeldekoren tycker vi.

vaxduk-kakel
Den här vaxduken köpte vi 80 cm av (den är 130cm bred)
Häftade fast vaxduken.
Närbild på mönstret – älskar det!

Så himla nöjda!

/Anna & Roger

Publicerat:

i:

12 svar till “Två nya campingbord varav ett är extra fint”

  1. Perfekt med 4 justerbara ben! Ni har alltså 2 i samma storlek, eller hur? Fanns det även lite större? Hur brett är det hopfällt?

Translate »