TweetupVimle – Träff i paradiset för twittrare

Det började med att jag såg en kille skriva ”Nu har jag varit i tre dagar i Vimle utan att se skymten av VimleAnna”. Jag blev störtnyfiken och undrade var den här personen hade befunnit sig. Det visade sig att @samjonsson s familj har en sommarstuga i byn. Vi har aldrig träffats och det skulle vi ändra på så klart.

Vi tyckte att fler twittrare skulle träffa oss samtidigt så vi bjöd in till en Tweetup som alltså är en meetup med twittrare. Vi fann ett datum förra sommaren och började hojta på Twitter och Facebook om att det var dags att träffas och grilla i Vimle. Några anmälde sig, men det blev bara några stycken. Vi bestämde att vi väntar till i år när vi kunde planera lite mer noggrant och samtidigt ta hänsyn till andra event som #almedalen och #sswc.

Sagt och gjort, vi la ut ett Facebook – event för #tweetupvimle och inbjudan ser ut så här:

Tweetup i paradiset!
Från lördag kl. 15 är du, din partner, dina barn och dina husdjur välkommen att dyka upp i Vimle och träffa andra twittrare i ljuvligt lantlig miljö, i paradiset helt enkelt. Tidsangivelserna är bara riktmärke 🙂 Avgör själv hur länge du vill vara med. Möjlighet till övernattning inomhus finns, utrymme för husvagn och tält finns också! 
Ta med dig det du vill äta och dricka under dagen/kvällen! Grillen tänder vi på kvällen! För dig som sover över fixar jag frukost (laktosfritt!)
Gillar du närheten till djur kan du spendera tid i hagen och kela med de 12 minigrisarna. Du kan även strosa runt i byn och hitta både kalvar och lamm. Vi slänger upp ett volleybollnät och tar fram krocket och kubb. Vi ska ha roligt och umgås, njuta av svensk sommar när den är som bäst!
Det är svårt att nyttja kollektivtrafiken ända fram till gården, men självklart hämtar/lämnar vi gärna vid tågstationen i Herrljunga om vi vet om det innan (så vi inte börjar sippa på rödvinet förrän alla är här).
Vill du veta exakt var gården ligger? Kika då in på Google Maps och sök på Vimle Glas.
Du kan läsa mer om bygden på www.skolvene.se
Varmt välkomna!
önskar
https://twitter.com/samjons​son 
https://twitter.com/vimlean​na 
https://twitter.com/glasvim​le

Nu är det 22 st. anmälda + några makar och barn också. Vi blir närmare 30 personer och det kommer ner ett par bilar från Stockholm, ett gäng kommer från Göteborg, men även andra orter representeras på vår tweetup. Det finns plats för fler, så är du en twittrare och har missat det här så är det bara att gå in på Facebook-eventet och anmäla dig!
https://www.facebook.com/event.php?eid=114996271912676

Jag ser fram emot  att träffa alla i en avslappnad miljö, utan föreläsningar och utan tider att passa. Att bara vara och känna att det finns tid för att lära känna varandra ännu mer. En del har jag träffat tidigare, en del är helt nya ansikten. Gården kommer att fyllas med övernattande gäster, i sängar, i soffor på golv och i tält sover några också. Om @federley hade kunna komma hade han sovit hos grisarna så klart.

Tjöt, stoj och lek. Några kommer att sitta i hagen och lära känna grisarna.

Tänk vad Sociala Medier kan göra, vi kan få massor av nya vänner både digitalt och sedan även träffas. Människor som jag aldrig skulle lärt känna utan det fantastiska nätet!

Alla har ju inte möjlighet att komma till Vimle, men det är ändå fantastiskt att så många vill och kan göra det! Självklart kommer ett inlägg i nästa vecka där jag berättar hur helgen har varit.

Publicerat:

i:

Vädret

Ourique, PT
19°
Mestadels molnigt
06:1820:40 WEST
OnsTorFreLörSön
24°C / 8°C
27°C / 10°C
29°C / 10°C
29°C / 13°C
30°C / 12°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.